Haberler

Jet Kazasında Can Veren Mina Başaran'ın Nişanlısı Murat Gezer, İlaçlarla Ayakta Duruyor

Güncelleme:

Acı haberi aldığından beri Mina'nın ailesinin evinde olan Murat Gezer, sakinleştirici ilaçlarla ayakta duruyor. Murat Gezer sürekli "İnanmıyorum. Mina gelecek" diye ağlıyor.

İş insanı Hüseyin Başaran'ın 14 Nisan'da evlenecek olan kızı Mina (28), bekarlığa veda eğlencesinden 7 arkadaşıyla birlikte dönerken içinde bulundukları jet İran'da dağa çakılmış, 3'ü mürettebatla birlikte 11 kadın hayatını kaybetmişti. Acı haberi alan Mina Başaran (28), nişanlısı Murat Gezer yıkıldı.

Murat Gezer ve Mina Başaran

SÜRPRİZ YAPIP HAVALİMANINA GİTMEYİ PLANLIYORDU

Geçen 20 Ekim'de Soho House'da nişanlanan çiftin düğünü 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda yapılacaktı. Mina'nın Dubai'den uçağa binmeden 16.30'da Murat Gezer'i arayıp "Aşkım 5 saat sonra yanındayım" dediği öğrenildi. Murat Gezer de sevgilisine sürpriz yapmak için karşılamaya Atatürk Havalimanı'na gidecekti.

Murat Gezer

İLAÇLARLA AYAKTA DURUYOR, "MİNA GELECEK" DEYİP AĞLIYOR

Acı haberi aldığından beri Mina'nın ailesinin evinde olan Murat Gezer sakinleştirici ilaçlarla ayakta duruyor. Murat Gezer'in sürekli "İnanmıyorum. Mina gelecek" diye ağladığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Başaran Çırağan Sarayı Soho House İran 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

marco:

Bizimde şehitlerimiz var o yüzden bilirim çok zor bir durumdur. Aralarındaki tek fark ŞEHİTLER VATAN İÇİN CANINI FEDA EDER, Bunlarda dubaiden dönerken ölmüşler

15
6
yanıtYanıtla
Mahir Ç.:

Ourmu kardeş Umreden dönüyorlarmış, oradanda Afrine savaşa gideceklermiş.

yanıt2
yanıt3
adalet:

ya hiç sormayın bugün otobüste yanarak can veren garibanların aileleri nasıl ayakta duruyor acaba ilaç alacak paraları da yoktur gariplerin dertlerini paylaşacak medyaları da yok bir de dün şehit olan vatan bekçisi aslanların yakınları nasıl ayakta duruyor acaba hiç sordunuz mu eğlencede ölen mi vatan müdafasında şehit düşen mi daha çok gündem olmalı hak kimin

17
3
yanıtYanıtla
yazık:

hepsi için üzülüyoruz merak etme, sizin bu etiketleme sevdanız sizi insanlıktan çıkarıyor farkında değilsiniz. zengini fakiri ayıran sen, zengini fakirden ayırana küfrediyosun. akılsızlar ordusu gibi sağa sola çemkirmekten başka bir işe yaramıyosunuz.

yanıt3
yanıt7
bırak bu ayakları:

YAZIK diyerek yorum yazan şahıs(insan demiyorum)sen zengini fakirden önce yazarak bilinçaltını dile getirmişsin zaten. burda edebiyat yapma boşuna. bir psikolog olarak beynini çok iyi biliyorum. hepsi için üzülüyoruz derken bile ikiyüzlülük yapıyorsun. . . seni tüm Jet haberlerinde aynı nickle ve aynı tepkiyle gördüm ama Çorumdaki kazada görmedim neden acaba?kaza Jet değilde fakirlerin bindiği otobüs olunca değeri olmuyor değilmi?ya Allah aşkına bırakın bu ayakları insan rolü oynamayın yemiyor millet

yanıt1
yanıt2
Adınızı Yazın:

şimdi anlayın şehit eşlerinin, şehit annelerinin halinden . . o kadar kolay değil sevdiğin biriyi kaybetmek . .

14
6
yanıtYanıtla
ALSS:

Şehitlikle bu olayın ne alakası var, o pis ağzını vatan için ölen şehitlerle doldurup, burada prim yapma bu halk sana gereken cevabı verir. . Bizde askerlik yaptık kınalarla ugurlandık bu vatana kurban olalım diye, sen elmayla armutu karıstırmıssın senın kı hasetlik. .

yanıt4
yanıt7
ESRA:

sen şehit acısı nedir bilir misin ? ''ALSS'' senin şuan yaptığın ne şuursuz. biri yorum yapınca ne hemen altına atlayıp hakaret ediyorsun. doğruyu söylemiş. bence sen vatan lafını ağzına alma gerzek. sen bu vatana kurban dahi olma. bi bitmediniz be hemen muhalefet. boş beleş als hastalığına tutul emi

yanıt3
yanıt6
Anlayın Artık:

Pis Fakirler gibi Türkçe yazmaya bile tenezzül etmemiş anne İspanyolca yazmış prensesim cümlesini. . . burda Vijdan polisi kesilenler ayak çekmeyin boşa. millet hergün onlarca Şehit cenazsini duyarak büyüdü 30 yıldır. . . o kadar ciğerleri yandıki hep Fakir çocuklarının dağda şehit edilmesine, okula yalınayak giderken ezilip ölmesine. . . hergün şehitlerin geldiği günlerde bekarlığa veda partisinden dönerken alem yapıp ölen zengin çocuğuna üzülecek halleri kalmadı. bunun Vijdanla alakası yok anlayın artık.

16
3
yanıtYanıtla
VİJJJJDAN:

viJdan mı hahahapis fakirler gibi yazmışsın bi de. neye hizmet ettiğin belli değil. zenginlik fakirlik sizin laflarınız, kimse zengin fakir ayırmıyor, öbür tarafta hesabını böyle verirsin, o zengindi o fakir, ölümlerden ölüm beğendik birini sevdik diğerine küfrettik dersin. yaradan affeder, seni de affeder umarım.

yanıt0
yanıt10
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title