Haberler

Bomba İddia: Jennifer Lopez'in Nişanlısı Alex Rodriguez, Bir Modele Cinsel Organının Fotoğrafını Attı

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay nişanlanan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çiftinin arası açıldı. İddiaya göre Alex Rodriguez, Playboy modeline cinsel organının fotoğrafını göndererek grup cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti.

Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, beyzbolcu sevgilisi Alex Rodriguez ile geçen ay nişanlanmıştı. Nişanlandıkları günden beri ünlü çift hakkında iddialar bitmiyor.

Alex Rodriguez'in ünlü şarkıcıyı eski eşiyle aldattığı konuşulurken şimdi ise ortaya daha bomba bir iddia atıldı. İddiaya göre Alex Rodriguez, bir modele cinsel içerikli mesaj attı.

Bomba İddia: Jennifer Lopez'in Nişanlısı Alex Rodriguez, Bir Modele Cinsel Organının Fotoğrafını Attı

CİNSEL ORGANININ FOTOĞRAFINI ATTI

İddianın sahibi 44 yaşındaki Playboy modeli Zoe Gregory. Zoe Gregory, Alex Rodriguez'in kendisine cinsel organının fotoğrafını attığı ve çıplak mesajlar gönderdiğini ve bu yazışmaların 22 Ocak'a kadar sürdüğünü söylüyor.

Jennifer Lopez'le Nişanlanan Alex Rodriguez, Bir Model Cinsel İçerikli Mesajlar Atmış

GRUP İLİŞKİ İSTEDİ

Playboy modelinin bir diğer iddiası ise Alex Rodriguez'in grup cinsel ilişki için davette bulunması. İddiaya göre Jennifer Lopez'in nişanlısı modelden grup cinsel ilişki için uygun ortamı sağlamasını ve kadın arkadaşlarını ayarlamasını istemiş.

Jennifer Lopez'le Nişanlanan Alex Rodriguez, Bir Model Cinsel İçerikli Mesajlar Atmış

"JENNIFER LOPEZ BUNU HAK ETMİYOR"

Zoe Gregory, Jennifer Lopez'in bunu hak etmediğini düşündüğü için bu durumu gizlemek istemediğini söylüyor. The Sun'a konuşan ünlü model elinde WhatsApp mesajları olduğunu ve kendisinden cinsel içerikli videolar istendiğini de açıklıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

bekar bekir:

Okeye 4. ararsanız haber edin.

6
6
yanıtYanıtla
izmirli hatun:

yap gitsin

2
2
yanıtYanıtla
MISIRLI:

ZATEN YAPTIKTAN SONRA İKİCİ DEFA İSTEMİŞ HATUN

yanıt1
yanıt0
MISIRLI:

İZMİR DEN DE BİR GRUP ÇIKAR MI ACEP. GERÇİ İZMİR İN HEPSİ GÜZEL SEÇMEYE GEREK YOK

yanıt1
yanıt0
AYŞENUR:

ne kadar acaba?

3
0
yanıtYanıtla
MISIRLI:

SENDE KATILIRSAN 3

yanıt1
yanıt0
MISIRLI:

SORUNU ANLAMADIM. KİŞİ SAYISI MI NE KADAR. GRUPTAKİLERİN CM CİNSİNDEN BOYU MU NE KADAR

yanıt1
yanıt0
adsız cengaver:

jennifer''cığım nolacak yapın birde hayrınıza kameraya alıp internete yükleyin bizide meraklandırmayın

2
1
yanıtYanıtla
linkci amca:

link atsınlar diyosun :))))

yanıt2
yanıt0
welcome:

cenipir lopezede yabancı işler değil bu işler çağırsamış onuda hepsi beraber işte

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title