Haberler

Jandarma Gümüşhane'de 176. Yaşını Şehit Aileleri ve Gazilerle Kutladı

Gümüşhane’de Jandarma teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle şehit aileleri ve gaziler onuruna program düzenlendi.

Gümüşhane'de Jandarma teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle şehit aileleri ve gaziler onuruna program düzenlendi.

Askeri Gazino salonunda düzenlenen programa Vali Vekili İsmail Özkan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hasan Metin, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Zafer Terzi, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Kürtün Kaymakamı Enver Özderin, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Emniyet Müdürü Orhan Kar, askeri personel, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Üsteğmen Nurettin Yaşar, jandarmanın tarihçesi ile ilgili bilgi sundu.

İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hasan Metin ise günün anlamı ile ilgili yaptığı konuşmada, mensubu oldukları Jandarma Teşkilatında bulunmaktan her zaman büyük onur duyduklarını belirterek, "Kurulduğu günden bu güne, yüce milletimize ve güzel vatanımıza sadakatle hizmet eden Jandarma Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu, heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Metin, 176 yıllık köklü tarihiyle Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşundan bu güne milletin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle de ulusun takdirini kazandığını belirterek, "Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler ulusumuzun bize olan teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azmindeyiz" diyerek, "Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti jandarması kurulduğu günden bu güne günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında gece-gündüz, sıcak-soğuk, yağmur-çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonrada olmaya devam edecektir. Jandarma Teşkilatı, insanımızın hak ettiği hizmet ortamını sunabilmek ve onlara güven içerisinde yaşayabilecekleri huzurlu alanlar oluşturabilmek adına, her anı kendini yenilemek ve geliştirmek adına bir fırsat bilmektedir" ifadelerini kullandı.

Metin, halktan gördüğü kabul ve desteğe borçlu olan jandarma teşkilatının, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da faaliyetlerini etkin bir şekilde devam ettirmekte olduğunu belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Program şehit aileleri ve gazilerle birlikte yenilen yemekle sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Özkan Ercan Çimen Hasan Metin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title