Haberler
Haberler ›› Jake Paul ›› Biyografi

Jake Paul Biyografisi

Jake Paul
Doğum Tarihi17.1.1997

Jake Paul Kimdir ?

Jake Paul 1997 Ohio doğumlu bir Yotuber ve oyuncudur.

Kısa bir süreliğine de olsa Disney de oyuncu olarak yer almıştır ve bununlada neredeyse çektiği her videoda övünmektedir. “Bakın ben Disney de oynadım ya kolay değil” tarzında söylemlerinden bunaldım artık. Disney de oynadığı karakterin adı yanlış hatırlamıyorsam “Dirk”. Onun haricinde bir kaç gereksiz film de çekmiş ama hiç izlenmemiş. Youtube serüveninden önce tabii ki bir vinerdı. Kısa videolar çekmeye başladığı zaman kolay bir şekilde 900 bin civarı aboneye ulaştı ve videolarının yayılmasıyla vine’ın kapandığı yıla kadar 3 milyondan fazla abone ile veda etti ve Youtube’a taşındı.

Soyadından da anlayacağınız üzere kendisi gibi Youtuber olan Logan Paul’un kardeşidir kendisi. Her ne kadar anlaşamayıp sürekli birbirlerine diss şarkılar yapsalar da biolojik olarak inkar edemeyeceği bir gerçektir. Paranın nelere kadir olabileceğini görüyormusunuz, iki kardeşi bile kolayca birbirine düşürdü.

16 yaşındayken Vine videoları ile para ve şöhret sahibi olan Jake Paul'un yeni evi, 7 milyon dolar, yani 27 milyon liraya satılan ev Kaliforniya'nın en zengin muhitlerinden Calabasas'ta bulunuyor.

title