Haberler

İzmit'in Bağımsız Belediye Başkan Adayından Manda Yoğurdu Vaadi

İzmit'te bağımsız belediye başkan adayı olan Turan Bayrak(58), belediye başkanı seçilmesi halinde unutulmakta olan meşhur manda yoğurduyla ilgili büyük bir projesi olduğunu belirterek, İlk seçim vaadim Kandıra yoğurdunu dünyaya tanıtmak olacak.

İzmit'te bağımsız belediye başkan adayı olan Turan Bayrak(58), belediye başkanı seçilmesi halinde unutulmakta olan meşhur manda yoğurduyla ilgili büyük bir projesi olduğunu belirterek, İlk seçim vaadim Kandıra yoğurdunu dünyaya tanıtmak olacak.Her yere ihraç edeceğiz manda yoğurdunu dedi.İzmit'te bağımsız belediye başkan adayı olan Turan Bayrak vaatlerini açıkladı. Kandıra'nın köylerinde yaşayanların bir zamanlar önemli geçim kaynaklarından biri olan manda yoğurdunun her geçen gün üretiminin azaldığını söyleyen Turan Bayrak, manda yoğurduğunu dünyaya tanıtacağını belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden emekli olan, 2 çocuk babası Turan Bayrak, Belediye başkanı olmam durumunda Türkiye'ye ve dünyaya Kandıra'nın meşhur manda yoğurdunu tanıtacağım. Gerekirse Amerika'ya, Japonya'ya, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Moldova, Romanya gibi ülkelere ihraç edip Kandıra yoğurdunu tanıtmak istiyorum. İlk seçim vaadim Kandıra yoğurdunu dünyaya tanıtmak olacak.Her yere ihraç edeceğiz manda yoğurdunu. Bizim projelerimiz var bu konuyla ilgili. Veterinerlerimiz, gıda mühendislerimiz var onların sayısını çoğaltıp 5-10 bin hayvan kapasiteli Yassıbağ bölgesinde çok büyük bir manda çiftliği açmak istiyoruz. Orada derelerimiz var, manda hayvanı dereyi ve sulak alanları sever. Mandalar orada yatıp yuvarlanacak tesisimiz de onlara uygun olacak. Orada mevcutta ormanımız da var. 10 bölgede de keçi besleyeceğiz onların sütünden de faydalanacağız. Arz-talep meselesine bağlı olarak dünyaya ve Türkiye'nin her tarafına Kandıra yoğurdunun tanıtılmasında yardımcı olacağız. En büyük vaadim manda yoğurdunun dünyaya tanıtılması, gayemiz ve hedefimiz bu. dedi.

EMEKLİYE KONUT VAADİ

Emekliler için de konut projesi yapmayı düşündüğünü açıklayan Turan Bayrak, şöyle konuştu

10 bin konut projesi yapmayı düşünüyorum. Emekliye, esnafa, kira öder gibi ev sahibi olma şansı tanıyacağız. İzmit'in Kuruçeşme, Mehmet Ali Paşa, Yenişehir, Yeşilova, Çayırköy mahallelerinde konut alanlarımız var, oralarda bu konut projesini yapacağız. Bu arada İzmit Belediyespor'un profesyonel liglerde futbol takımı yok, onun da projesini yapacağız. Eski Kocaelispor döneminden hocalarımız var, onlarla beraber istişare yaparak bütün branşlarda da olmaya çalışacağız. Önceden bir bisiklet takımımız vardı, biz de voleybolda, basketbolda bütün branşlarda mücadele edeceğiz. Ben kendim de güreşçiyim, ata sporumuz yağlı güreş ve serbest güreş yapıyorum. Başkan olma yolunda iddialıyım, 1 Nisan'da Nevzat Doğan başkandan İzmit Belediyesi'ni alıyorum. İddialıyım başka rakip tanımıyorum kendime. Ben de eski belediyeciyim 11 sene önce emekli oldum. Ekibimizle başkanlık için mücadele ediyoruz. Devamlı hareket halindeyiz. Ev toplantıları, kahve toplantıları yapıyoruz. Spor kulüplerini, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek istişare halindeyiz. İnşallah başkan olacağım.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turan Bayrak Kandıra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title