Haberler
Güncelleme:

Bursaspor-Diyarbekirspor maçını karıştıran hareket! Tekmeler ve kartlar havada uçuştu

Bursaspor-Diyarbekirspor maçında konuk ekipten Bünyamin Yürür'ün attığı golden sonra taraftara yaptığı hareket sonrası kavga çıktı. Çıkan arbedede tekmeler havada uçuşurken 5 futbolcu da kırmızı kart gördü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Aydin Gumustas:

Bu bursa kadar faşist ne takım nede taraftar gördüm. Allah bildikleri gibi yapsın

415
398
yanıtYanıtla
Metehan Çakıcı:

Diyarbakır'da İstiklal Marşı'nı ıslaklayıp yaşadıkları ülkenin bayrağına bile tahmül edemeyen Diyarbakırspor taraftarları yanında çok masum kalır Bursa...

yanıt473
yanıt251
D:

Meto sallama. bölücülük yaparak millete vatana zarar veriyorsunuz.

yanıt2
yanıt2
JY:

ESKIDEN KONYA TURKIYE'NIN EN YOBAZ SEHRI DIYE DUSUNUDUM. YOK YANILMISIM EN YOBAZ BURSA KONYA 2. GELIR.

300
317
yanıtYanıtla
Hakan Kkk:

Kocan konyalımı yoksa

yanıt227
yanıt108
Metehan Çakıcı:

İstiklal Marşi'nı ıslıklayıp, yaşadıkları ülkenin bayrağına bile tahmül edemeyen Diyarbakır taraftarları kadar yobaz yok !!!

yanıt200
yanıt136
Ertan Tuncel:

jy BENCE SEN KOCA BİR YOBAZSIN

yanıt0
yanıt0
Metehan Çakıcı:

Amedspor- Bursaspor maçında İstiklal Marşı'nı ıslıklayıp, yaşadıkları ülkenin bayrağına bile tahmül edemeyen Diyarbakırlı taraftarları eleştirmeden asla Bursasporlu taraftarları eleştirmeyeceksiniz ! Ne ekerseniz onu biçersiniz !

188
148
yanıtYanıtla
Cahit çindemir:

İstiklal marşıyla ne alaka bu olayların istiklar marşıyla ilgisi yok bu sadece bir bahane olaya tarafsız bakın

yanıt121
yanıt90
Dr.Kimbel:

Türkiyede maçlarin tamamen kapatilmasi gerek

211
16
yanıtYanıtla
Alper Cesmeci:

pkk spor biz biliriz kimin ne mal oldugunu...

86
52
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Haberi bile gereksiz

86
33
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Bir Bursasporlu olarak bu olay sonrasında mumu diktik. Artık bu takım kapanır. Diyarbekirli futbolcu da yürek yemiş. O hareketi nerede yaparsan yap taraftar seni bırakmaz. Bu olaylarda tff, amed-bursa maçı sonrası cezalarda adaletsiz tutumu nedeniyle hala devam etmekte olduğunu görüyorsunuz. Konunun ırkçılık, Diyarbakırlı veya konuk ekip olması ile alakası yok. Bursa taraftarını bu hale getirenler utansın. Bu taraftar statda kapalı gişeydi. Şovları ile ünlüydü. 3 büyükleri sesiyle bastırdı.

63
27
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Yapılan hareketin fotoğrafı yoksa en azından tanımlayabilirdiniz haberci olsaydınız

57
3
yanıtYanıtla
Sukran Sönmez:

Diyarbekir bu işi bıraksın abi her maçta bu ne ya takım mı bu

32
21
yanıtYanıtla
İsmail Tuğrul Hallaç:

80 dk normal seyrinde, herhangi bir gerginlik olmadan giden bir maçı kendini bilmez bir Diyarbekirli topçunun provokasyonu sonrası yaşananlar üzücü. Diyarbekir, Amed gibi klüplerin bu tip provokasyonlar sonucu çıkan olayları Kürt sorunuymuş gibi yansıtmaları bana çok komik geliyor.

12
7
yanıtYanıtla
SMMM:

BU DİYARBAKIRSPORU MEN EDİN LİGDEN.FUTBOL DEĞİL KAVGAYA GELMİŞLER.

1
2
yanıtYanıtla
Omar Kucuk:

Bursa taraftarı kadar ırkçı faşist bir grup daha yoktur.inşaallah hiçbir zaman üst liglere çıkamazlar.

2
1
yanıtYanıtla
Metin Demirtürk:

kininizde boğulun adamlara beyaz toros larla fotoğraf göster sonrasını adamların attığı golde tabi ki sana tepki verecek bu faşitlik nereye kadar. Zorla antipatiklik oluşturuyorlar.

2
1
yanıtYanıtla
Reis:

Yeter artık kim? kime göre faşist? Bir İngiliz-alman vs. Türkiye'de nasıl rahat konusabiliyorlarsa herkes konuşsun ama yok ana dil yok böyle olaylar yeter burası TC arkadaşım insan gibi kanunların önünde herkes gibi yaşayin bu ülke hepimize yeter. Farklı birşeyler isteyen barzaninin devleti orda gidebilir. Kardeşçe yaşamak isteyene kapımız açık... Kısaca böyle kafa yapısı ayrı olanı takimda tutmayacaksin o yolunu bulur zaten.

0
2
yanıtYanıtla
serhate agre:

Bursa spor futboldan men edilmeli bu ne ya bunlar da ne ahlak ne misafirperverlik var kaç defa aynı şeyi yapıyorlar hiç bir ceza almıyorlar işin kötü yanı bir de erkeklik yapıyorlar lakaplarını ben söylemiyim burda herkes Bursa değince ilk akılarına gelendir zaten

2
0
yanıtYanıtla
Gökhan Kurtaran:

Bir taraftar kitlesine Faşist diyebilmek için onu kışkırtırsınız provoke edersiniz ve sonra saldırı yiyince Faşist dersiniz. Olan tam budur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title