Haberler
Güncelleme:

Jeofizik ekibi üstüne basa basa uyarıyor: Erzincan, Tokat ve Sivas çevresindeki faylarda gerilim arttı

Muş'taki deprem tehlikesine yönelik incelemelerde bulunmak üzere bir araya gelen jeofizik ekibi, yaptıkları çalışmalarla Kuzey Anadolu fayı üzerinde bulunan Erzincan, Tokat ve Sivas çevresindeki faylarda gerilimin arttığını belirledi. Bilim insanları, özellikle ilerleyen süreçlerde bu 3 ildeki sismik aktiviteye dikkat etmek gerektiğini söylüyorlar. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Yusuf Erdem AYYILDIZ:

Ülkede ki insanlar mütaitler kara borsacılar kendi insanına sahip çıkmıyor ki ne inşaa etsin

76
3
yanıtYanıtla
uCube :

Tokat ile Sivas'da bir şey olmaz. Ama Erzincan önlem alınmalı bir ilimizdir. Erzincan, uzun yıllar deprem yaşatmadı yaşatabilir gibi görünüyor. Van, Erzincan, İstanbul, Düzce, Bolu, Balıkesir gibi illerde tedbirli olunmalıdır. ;))

6
15
yanıtYanıtla
virtueslife:

tokatta mı bişey olmaz.Fay tokatın ilçeleri üzerinden geçiyor.Sivasında aynı şekilde.

yanıt3
yanıt0
virtueslife:

şuan o fayların birinin tam üzerindeyim. adam kırmızı olarak işretlemiş bide.napsak abi bu ülkeden komple mi gitsek nere gitsek fay var.Bu lanet topraklara kutsal derler birde.neresi kutsal ne bela arasan burda deprem burda darbe burda açlık burda yolsuzluk hırsızlık burda.Buradan başlıyor aşağıya kadar aynı.Lanetli topraklar kutsal değil.

6
4
yanıtYanıtla
pentakill lol:

hah bu seferde erzincan sivas çıktı. geriye hangi iller kaldı. kalan illeride yazında deprem olunca ben söylemiştim diyip tv programlarına çıkarsınız :D iyi bina yapılmadığı sürece deprem tehlikedir.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title