Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalıdır, garantörlüğe hazırız

Gazze diplomasisini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da "44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi"nde konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Gazze'de yaşananlar insanlık suçudur. İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalıdır. Garantörlüğe hazırız" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

JY:

SANA NE FILISTIN'DEN GAZZE'DEN SEN NE KENDI ULKENIN DERTLERIYLE ILGILEN. EKONOMI COKMUS GENCLER ISSIZ UMUTSUZ ULKENIN YARISI YOKSULLUK SINIRININ ALTINDA NEREDEYSE ACLIK SINIRINDA YASIYOR YARGI BITMIS INSANLAR MUTSUZ. BIZE NE BIZI HER FIRSATDA ARKADAN VURAN ARAPLARDAN.

51
107
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Mavi Marmara gemisinde İsrail'in katlettiği 10 Türkün (vatandaşınızın) hesabını sorup, intikamını alabildiniz mi...? Heee pardon giderlerken size sormamışlar, benden mi izin aldılar demiştiniz değil mi unutmuşum.!

99
44
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

fetöcülerin projesi olan mavi marmara mı? :)

yanıt14
yanıt18
BLACK LİON:

Hamas TERÖRİSTTİR ...

17
102
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Burada bir de bunun gibi tipler yazmaya başladı. Konuyla ilgili her haberin altına yazıyorlar. ümit in ekibinden olma ihtimali var bunların :) siz söylediniz diye olmuyor da zaten. Beyin fakirleri :)

yanıt37
yanıt8
ihsanhan:

boş sözler inanmayın. savaştan 15 gün önce el ele kol kola fotografları var israille.. oğlunu harvirda kim soktu?

75
32
yanıtYanıtla
Quantum:

Gazze 2014 te işgal edildiğindede benzer şeyler söyleniyodu. İsrail terör devletidir diyip batıya çağrı yapmışlardı yaptırım uygulayın diye ama ne hikmetse o günde bugüne bizim israille ticaret hacmi tavan yaptı

74
15
yanıtYanıtla
aristoteles:

proje işliyor

yanıt29
yanıt3
Hakparti:

Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar

33
24
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Vallahi size bir şey diyeyim mi . Konuşuyoruz ama aslında "Laf ola beri gele . " Çok uzak değil , Amerika'ya ne işiniz var Akdeniz de , binlerce kilometre öteden gelip burada ne yapmaya geldiniz demediniz mi ?Adamlar tınmadı bile . Yani bu basit bir örnek .

43
9
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Senin gibi beyin yoksunlarının anlayacağı bir şey değil bu osman :) olaya daha kapsamlı bakmak lazım gerekiyor. Bu açıklamalardan sonra ne gibi hamleler yapıyor abd si israli onlara bakmak lazım :) senin gibiler yüzeysel baktığında anca komik oluyor :)

yanıt1
yanıt6
vedat cici :

döviz gene fırlar :)))

22
30
yanıtYanıtla
İsmail Alican Gökmenoğlu:

İsrail candır, Filistin patlıcan!

4
32
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Dünyada varmı böyle bir lider gelmiş geçmiş tek lider

17
18
yanıtYanıtla
aristoteles:

Bazıları şimdi kimsenin umurrunda değil ama zamanında gözdeydi cünkü ozaman Kaddafi vardı Saddam vardı Afganistan vardı Suriye vardı..Irak Libya hepsi kağıt üstünde kaldı şimdi kntrol altındalar.. Kullanılan bazı ülkeler ve kişileride bir kenera itiverdiler artık umutlarında d değil ...

29
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title