Haberler
Güncelleme:

Türkiye'nin ardından Mısır da, Güney Afrika'nın İsrail aleyhindeki dava sürecine müdahil olacak

Güney Afrika'nın İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) açtığı davaya Türkiye'nin müdahil olacağını açıklaması sonrası Mısır'dan da benzer bir hamle geldi. Kahire yönetimi, Gazze'yi işgal ederek binlerce sivili katleden İsrail aleyhinde, UAD'da açılan davaya müdahil olacağını duyurdu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Sezer AYDOĞDU:

Yahu bırakın boş boş haberleri. Türkiye ordumuzu göndereceğiz deseydi. Bu katliam 2 haftada biterdi. Ama biz ne yaptık İsrail e jet yakıtı dikenli teller inşaat malzemesi...vb gönderdik. Samimi olun dürüst olun. Rahmetli Erbakan bunlar hakkında de dedi...

308
70
yanıtYanıtla
Maria Sel:

Aynen öyle

yanıt140
yanıt24
Serkan Kaplan:

yorumunu beğendim. ama 2 hafta nedir arkadaş. 48 saatte biterdi o iş.

yanıt10
yanıt2
mustafa Kerem:

Bu kadar korkutmayın adamları yazık

72
11
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Türkiye dışında hiçbir Müslüman ülkesi ticareti durdurmadı tamamen diye biliyorum yine dünyada ne varsa bizim ülkede var Allah güç kuvvet versin inşallah bize ve Filistine.

yanıt98
yanıt32
Zabit Celik:

Nedense tüm İsrail dostları birden İsrail düsmani oldu acaba gerçekten kime hizmet ettikleri anlaşılmasın diyemi bu tavrı sergiliyorlar…..

72
5
yanıtYanıtla
Mustafa Uzun:

Madem ticareti kesmek etkiliydi ve tahminde edebiliyordunuz.7 ay önce aklınız nerdeydi.Fatih Erbakan gündeme getirmeseydi ticarete devam dı.One minute artık bitti.İktidar epey ekmeğini yedi.Yalnız muhalefet bayağı ciddi geliyor.Özgür Özel bu günlerde bir Filistine giderse İktidarın işi bitik.Gazzeyi filistini Mescidi Aksayı da artık kullanamaz.

2
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

hic bir yaptirimi olmayan disa ve göbekten abd´ye bagli hatta basindaki kisilerin bile abd güdümünle ikdidara geldigi ülkelerin tepkisi iceriye dönüktür disarda inandiriciligi yoktur dünya politika sahnesinde zaten kimsede ciddiye almaz.

1
0
yanıtYanıtla
slim shady:

arabistan,bae ve diğerleri ne alemde acep!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title