Haberler
Güncelleme:

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

2001 yılında İngiltere'de düzenlenen Kim Milyoner Olmak İster programına katılan Binbaşı Charles Ingram, 1 milyon poundluk ödülü kazanmıştı. Ancak şüphe üzerine yapılan araştırmada Charles'ın, stüdyodaki bir diğer yarışmacının ve eşinin öksürüklerini kullanarak soruların cevaplarını bulduğu ortaya çıktı. Aradan geçen 23 yıla rağmen bu dolandırıcılık olayı hafızalardaki tazeliğini koruyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

ARSLANOĞLU Hakan:

Binbaşı Charles, Sülün Osman'ın İngiltere şubesi

22
1
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Bu olay çok seneler önce ve bu zamanda haber değeri olmayan bir eski olay yer doldurmak için işte yazalım

17
3
yanıtYanıtla
tanju yenal:

Kopya çekmek sadece okulda değil hayatın her yerinde var. Eğitimde,Ticarette hatta hayatın kendisinde. Annesinden babasınıdan kopya çekerek hayata başlayan çocuklar hayatı boyunca kaoya çekmeye devam eder. Kimisinin yaşantısını, eşini, tarzını.....

7
0
yanıtYanıtla
Ceran:

Kariyerimiz tehlike altında

3
0
yanıtYanıtla
cavit dogan:

A- diyorum, öhhü..Yok ya B diyorum, öhhü öhhü C miydi lan yoksa. öhhü öhhü D diyorum son kararım. Zarrttttt malesef bilemediniz cevap C olacaktı. La olm C'de niye öksürdün ! - Abi o zaman gerçekten öksürüğüm geldi yaa :))

3
0
yanıtYanıtla
Mert Ö:

Yani haberde söylenenlere bakılınca, anlaştıkları bi öksürük modeliyle yarışmayı kazandıysalar neden bağırıp çağırıp tartışmışlar acaba!?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title