Haberler
Güncelleme:

CHP lideri Özel: Tasarruf genelgesinde umudumu artıran bir cümle var

CHP lideri Özgür Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklamanın tasarruf paketiyle ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Özel, "Koca genelgede umudumu artıran bir cümle var. Mehmet Şimşek genelge ile ilgili açıklama yaparken 'vergide adalet ve etkinlik sağlayacağız' demiş. İşte zurnanın zırt dediği yer burası arkadaşlar" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Ütopik Yorumcu:

özgür neden bahsediyon kardeşim sen cbaşkanı olamazsın

8
29
yanıtYanıtla
Bozkurtlar Ulusun:

Buradan bu sonucu çıkarmak da çaba ister, tebrikler, başarılar

yanıt12
yanıt0
SUNSET null:

Zaten normal ülkede olması gerekenler tasarruf diye listelenmiş. kurban yaklaştı, "koyun" arıyorlar!

26
3
yanıtYanıtla
Sefa Altun:

VERGİDE ADALET,HİCDE İNANDIRICI DEGİL,YİLLARDAN BERİ HEP AYNİ NAKARATLAR....

23
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kur'an dili arapçaymış. Kendi dinini başkasının diliyle yaşayan bir toplum görülmemiştir Ne merakmış ya. Eleştirmeyelim ,susalım, yabancılara hastanelerde istedikleri bakım,tedavi hizmetleri verilsin , sınırlardan kolaylıkla geçenlere neden geçtin demeyelim, sığınmacılar demografik yapımızı, dil birliğimizi vs bozuyorlar demeyelim diye Etki Ajanlığı Yasası çıkarıyorlar. Yani susun diyorlar, yerseniz..

12
8
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Kamu kurumlarının tasarruf yapması çok önemli ancak belediyelerin de tasarruf kurallarına uyması çok daha önemli mesele heykel yaptırmak, konser verdirmek, çok yüksek maliyetli çok lüks organizasyonlar yaptırmak ta yasak olmalı.

7
1
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Bir partinin genel başkanı hangi ortamda, hangi şartlarda olursa olsun "zurnanın zırt dediği yer" ibaresini kullanmamalı, nezaket dilinden taviz vermemeli.

6
2
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

buda boş yapmaya basladi

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title