Haberler
Güncelleme:

ABD, İsrail'e yapılacak mühimmat sevkiyatını durdurdu

ABD'de Başkan Joe Biden yönetimi, geçen hafta İsrail'e gönderilecek ABD yapımı mühimmat sevkiyatını durdurdu. Refah'a kara operasyonu hazırlığında olan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun endişesi ABD'nin kendisini yarı yolda bırakmasıyla arttı. Washington yönetiminin, İsrail'in Gazze'ye saldırılara başladığı 7 Ekim'den bu yana ilk kez böyle bir karar aldığı vurgulandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Kasım Ekşi:

El altından verecek demek ki

137
6
yanıtYanıtla
Hamdi Şahin :

Aynen öyle

yanıt67
yanıt4
mstfa Uygr:

Aynen

yanıt49
yanıt2
Güven önemlş:

el üstünden verince noldu ki

yanıt39
yanıt2
duyarlı vatandaş:

Şimdi barış olur umarım doğrudur haber.

57
4
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

ABD seçim yatirimmhamlesi

yanıt54
yanıt1
Hamit Gündoğdu:

ABD ve İsrail bir oyun oynuyor.. bir yanda BOP ve İsrail'in vadedilmis topraklar hayalî ortak hareketin ürünü. Ve kolay kolay pes edecekleride yok.. şimdi İsrail düşmanlığının gelebileceği boyutu test etmek için böyle bir oyun sergiliyorlar.. özetle ABD demek İsrail, İsrail demeninde küçük ABD denildiğini unutmadan bu oyun bozulmalıdır.

24
4
yanıtYanıtla
lkma lkmaa:

Herşey göstermelik ve oyun, düşman şaşırtma, inandınızmı. Hemende pes etti sandınız, ne kadar da safsınız. Daha güvenli ve daha kapsamlı bir sevkiyat yapacaklar. Planlarını değişen durumlara göre yeniden gözden geçiriyorlar, acele etmezler. Benim saf ahalim.

15
3
yanıtYanıtla
Furkan Kutlay:

Ne yaparsanız yapın Yenileceksiniz Allahın azabı sizi bulacak

6
0
yanıtYanıtla
Ben bilmemm:

ABD ve İsrail... Dünyayı yöneten iki süper ülke. ABD yardımı Netentahu'nun IBAN numarasına atacakmış. Vergisi de olmuyor bu durumda.

1
0
yanıtYanıtla
Feda Meleni:

birgün dayağı yediğinde çaresiz yalvardigini inş duyarız zalim israil

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Taşgın:

Yalan

0
0
yanıtYanıtla
orhan aydın:

Rusya kötü ilerliyor Ukrayna'ya yönlendirecek yardımı

0
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu bir oyun ve tuzak.. bermuda şeytan üçgeni olan ve bu oyunu hazırlayan üç devlet ABD, İngiltere ve İsrail.. ama iş menfaat kaybına gelince çin ve Rusya'da pay alma peşine düşecektir..bize bir zararlı bir hareket olmadığı sürece tarafsız duralım diyecektim ki esas amaçları bizim ülkemizi dizayn etme fikirleri ve amaçları olduğunu hatırladım.kisaca uyanık ve hazır olmalıyız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title