Haberler
Güncelleme:

Eşini boğarak öldüren adam: Nabzı atıyordu ama ölmesi için hastaneye götürmedim

Çanakkale'nin Biga ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini iple boğarak öldüren ve cesedini kardeşiyle birlikte gömen katil zanlısı, savcılık ifadesinde, eşinin nabzının attığını fark etmesine rağmen ölmesini istediği için hastaneye götürmediğini itiraf etti. Zanlı, cinayet için eşinin kendini aldattığını söylemesini gerekçe gösterdi. Zanlı, cesedi saklamalarının nedenini de oğlunun doğum gününe kadar yakalanmamak olarak açıkladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Export 86:

Oğlunun doğum gününü düşünecek kadar hassas ama oğlunun Annesini öldürecek kadar cani

261
10
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

İpi hazırlamış. Cinayeti planlamadım diyor. Herkes cebinde saman balyası ipiyle geziyor sanki. Bir de cesedi gömerken kazma kürek bulduk diyor. Tam komedyen. Cinayeti planlamış açık ve net.

190
3
yanıtYanıtla
birgörüş:

Arada bir evlat varmış. Niye öldürüyorsun ki? Ahırette bunun cezası Cehennem. ayrıl uzaklaş. Maalesef sosyal medya insanımızı sapkınlığa sürüklüyor.

105
4
yanıtYanıtla
Özer Gül:

cani herif herleyi planlamış, kardeşi de öyle. işin kötü yanı katil 7-8 yıl yatar, kardeşi 1 yıl ceza alır serbest kalır. göreceksiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Bide iftira atıyor kadına.aldatmışmış.madem kötülük etti tut kolundan babasının evine götür teslim et.öldürmek nedir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title