Haberler
Güncelleme:

Merkez Bankası faiz karar metninde enflasyon detayı: Bozulma olursa artışa gidilebilir

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bugün açıklanan kararla politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu. Böylece politika faizi 2 aydır değişmemiş oldu. Faiz kararında ne zaman değişiklik olacağı merak edilirken kurumun karar metninde enflasyon detayı dikkat çekti. Buna göre enflasyonda bozulma olması durumunda politika faizinde artışa gidileceğinin sinyali verildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Zafer yılmaz :

şu ana kadar faizleri artırdılar da ne değişti. daha beter oldu piyasa. yanlışlıklarla devam etme hastalığından kurtulamadılar. enflasyon düşmediğine göre hata başka yerde.çözüm üretemeyen ekonomistler.insanları daha çok borç batağına sürüklediler.

43
12
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

faizler 58-60 seviyesine gelirse ancak o zaman düzelir piyasa

yanıt6
yanıt11
Zafer yılmaz :

YILDIRAY YILDIRIM:Faizlerin artışı yalnızca parası malı mülkü olanlara yarar.Azınlık dediğimiz grup yani.Çoğunluğu oluşturan grup parası belirli seviyede yada altında mal mülkü olmayanlara yaramaz.Faiz artışı piyasa fiyatlarının artışı demek.Daha yüksek fiyatların vergiside bizleri iç ve dış borçlarıyla mahvetmişlerin işine gelir.Kısacası Faiz ne altda ne de yukarda.Ortalama dengesi %22-28 seviyesinde sabitlenmeli.

yanıt4
yanıt1
Bülent Halil:

Ülkeyi değiştirmek şart oldu milletçe Avrupa’ya taşınalım orda 0 faiz var diyorlar bakalım bizdeki sıkıntı yoksa yonetimdemi

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title