Haberler
Güncelleme:

Ekonomide taşlar yerine oturuyor! Uluslararası suç izleme kuruluşu FATF, Türkiye'yi gri listeden çıkarmaya hazırlanıyor

Türkiye'yi, 2021 yılında kara para aklamaya ve BM'nin yaptırım listesinde yer alan grupların finansmanına açık olan bankacılık, emlak ve diğer sektörlerini denetlemediği gerekçesiyle gri listeye alan uluslararası suç izleme kuruluşu FATF'dan güzel haber geldi. Ülkenin eylem planını büyük ölçüde tamamladığını belirten FATF, Türkiye'yi haziran ayında gri listeden çıkarmaya hazırlanıyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Burak ERGÜL:

Elinize sağlık sayın şimşek . Ülkenin ekonomisini düzeltmek için attığınız adımlar inşallah isabetli olur . Muhalifte olsak aynı gemideyiz ülkemiz hepimizin ülkesi .

181
54
yanıtYanıtla
Devret Bahçeleri:

Ne olursan ol neyin varsa getir kampanyasını başlatıp türkiyeyi kara liste cennetine çeviren de bizdik.

yanıt71
yanıt13
Baba Yabgu:

Öyle bir enkaz var ki TL nin değer kazanması yılları bulur

149
18
yanıtYanıtla
Nurullah Aydın:

EKONUN HOŞUNA GİTMEYECEK BU İŞ HAYALLERİ SUYA DÜŞECEK

30
94
yanıtYanıtla
Devret Bahçeleri:

Boşver ekoyu pencereleri aç sen

yanıt65
yanıt8
Mehmet Ben:

Sizin gibi liyakatli bakanımız olduğu için çok mutluyum. Siz ekonominin başına geldikten sonra umurlarım arttı. Sagolun sayın bakanım

62
50
yanıtYanıtla
Murat Yılmaz:

Bu kadar para nereye gitti anlamadım..Deprem ve Pandemiyi bahane ettiler.Pandemi deprem sadece bizim ülkemizdemi oldu.?100 yıldır savaş görmemiş bu ülkenin paraları nerde kardesim?Savaşta olan Ukranyada enflasyon %17, Rusya'da %7..Bizde niye %100 lerin üstünde kardeşim?

56
4
yanıtYanıtla
Baykal Palandoken:

Yeğenlerini işe alan adamlara sor. Ülkede çoğu kesim haktan hukuktan bahseder iş kendine gelince şeytana uyar maalesef. Biz düzelirsek ülke düzelir SELAMÜN ALEYKÜM.

yanıt4
yanıt3
Devret Bahçeleri:

Sayın ekonomi bakanı nasıl da mutlu baksanıza. Gözlerinde ki ışığı görebiliyorum.

40
11
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Net hata noksan kalemine çok fazla para girip çıkıyor , oradan da kaynak bulunuyor belli ki. Ee nerede kaldı gri listeden çıkış..

8
0
yanıtYanıtla
Realist:

Ne ara girdik , nasil cikiyoruz ne oluyor breee...

4
0
yanıtYanıtla
MURAT AKYOL:

: ))) Ayyyy çok güldüm Allah affetsin. Allah bir dediğinize inanır artık bu millet.

2
0
yanıtYanıtla
Baki Güven:

Ee yani hocam hakla bir yararı varmı bunun??

2
0
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

bir kadın çalıştığı zaman işsiz bir adam ile evlenip yuva kurmaz yani sadece kendisi için çalışır. bir erkek çalıştığı zaman işsiz bir kadın ile evlenir yuva kurar çocuk yapar yani bir çok kişi için çalışır. şu anda Türkiye'de özel sektörden tutun resmi kurumlar da kadın çalışan daha fazla. böylelikle aile yok oluyor, işsizlik artıyor, aldatmalar ve kadın cinayetleri artıyor. buna rağmen hükümet bunda ısrar ediyor.

1
1
yanıtYanıtla
Mengele:

Sayin simsek sizin dünyadan haberiniz yok,bir daire aliyorsunuz tapuya gidiyorsunuz raic mi mi rais mi bir bedel var hem alici hem satici vergi kaciriyor 10 milyon olan dairenin rais bedeli 250 binlira 250 üzerinden vergi ödüyor hem satici hem alici kazaniyor ikinci el arac satan firma 2 tane firma adina 10 tane akrabasi adina arac satiyor gelir vergisi 0.0 lira nasil oluyorda grie listeden cikiyoruz demekki onlarinda haberi yok

1
0
yanıtYanıtla
Hasan Ali Dağlı:

Ne yada Neler Karşılığında Acaba!!!!?

1
0
yanıtYanıtla
FLOZOF:

Gri liste kara para aklamak değil mi? Ama biz müslüman değil miyiz?

1
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Faizi ak parti öncesi enflasyonun patlak olduğu seviyeye getirdiler enflasyon yine patladı borcu sıfırlamışlardı tekrar milyarlarca dolar borç aldılar ak parti öncesi tüm vergilerin yüzde 70'i faize gidiyordu o günlere geri dönüyoruz yabancıların bizi övmesi bizim iyi gittiğimizi göstermiyor tekrar onların emrine girdiğimizi gösteriyor, batıyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Tabii böyle güzel haberler Mehalefetin ve trollerinin işine gelmez .

0
1
yanıtYanıtla
Salim:

SON KARARLARIMI ACABAAAAAAA :)

1
0
yanıtYanıtla
Ben bilmemm:

Oleeey. Sıfır Lamborghini Diablo siparişini verdim bile. Yaşasın. Taşlar yerine oturuyor...

1
0
yanıtYanıtla
ismail salkım:

Bunlara yüksek faizle borçlanirsam her tefeci beni el üstünde tutar sever nasıl olsa turk milleti var vur sırtına al ekmeğini zam yaparız seslenmezler yabancılarla doldururuz seslenmezler ek vergi otv KDV mdv der hallederiz birde taşlar.ywrine oturuyormuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title