Haberler
Güncelleme:

Tayvan'ın deprem için teknik yardım kabul ettiği tek yabancı ekip Türkler oldu

Tayvan'da meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından 7 kişilik uzman Türk arama kurtarma ekibi Tayvan'ın başkenti Taipei'ye geldi. Tayvan İçişleri Bakanı Lin Yu Chang, "Sadece Türkiye'den gelen arama ekibinin yardımını kabul edeceğiz. Mevcut drone teknolojimiz yetersiz kalıyor" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Vural Akbıyık:

Türk milletinin yardımsever bir millet olduğunu bütün ülkeler yavaş yavaş öğreniyor ve kabul ediyor.

281
26
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

10 kişi vefat etmiş sanırsın 10 bin kişi , bizimkiler turistlik geziye gitmiş

68
178
yanıtYanıtla
Zeynep serap Yılmaz:

Sacmalamayi cok seviyorsub

yanıt160
yanıt19
kerem can:

Bir can bir candır ama senin için farketmeye bilir.

yanıt9
yanıt0
Ayhan erdem:

Kel derman bulsada başına çalsa

35
72
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

7.4 deprem oluyor can kaybı 13. Bizde böyle bir deprem olduğunda yüzbinlerce kişi ölüyor. Aramızdaki fark ne ben söyleyeyim. İnsana verilen değer. Bizde başta olanlar önce kendini düşünüyor cebini doldurmaya çalışıyor. Ne götürsem kârdır mantığıyla.

60
13
yanıtYanıtla
resul delal:

Çok doğru bir karar artık o kadar can kaybı verdik ki adamlar acılarımızdan edindiğimiz tecrübelerden faydalanmak istiyorlar

47
9
yanıtYanıtla
Ali Tokgöz:

Bizdeki sebep kentsel dönüşüme karşı çıkan belediyeler,milleti bu konuda örgütleyen belediyeler.Çonlarca miting yapıldı kentsel dönüşüme hayır diye.Başta Hatay B.Belediyesi.

20
0
yanıtYanıtla
Esra UZUN:

Diğer ülkelerin getirdikleri teknik teçhizatı ne amaçla kullanacağına güvenemezler, üstelik kaşıkla verip kepçeyle geri alır şerefsizler. Saçmalamayı bırakıp güvenilir olarak tanındığımız ve ihtiyacı olanlara yardım edecek teknolojiye sahip olduğumuz için şükretsek ve gurur duysak mı?

12
0
yanıtYanıtla
JY:

COK ISTIYORLARSA BIZIM MUTAHITLERIDE GONDERELIM.

0
6
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Chp liler ne bahane bulurlar. Deprem sonrası heykel işini chplilere verin. Onlarda size yakın putperest sayılırlar

1
1
yanıtYanıtla
hic33:

Adamlar çok akıllı. Türkler en yakın zamanda deprem yaşadılar, bu sebepten en tecrübeli, işimize en yarayacak onlardır, gereksiz kalabalığa gerek yok, diye düşünmüşler.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title