Haberler
Güncelleme:

Türkiye, Avrupa'da konvansiyonel askeri ekipmanlara sınırlama getiren AKKA'yı askıya aldı

Türkiye, 'Avrupa'da Konvansiyonel Silahlı Kuvvetler Antlaşması'nı askıya aldığını duyurdu. Resmi Gazete'de yayınlanan karar 8 Nisan'dan itibaren geçerli olacak. Türkiye'nin 1992 yılında taraf olduğu anlaşma Avrupa'da konvansiyonel askeri ekipmanların önemli bölümüne kapsamlı sınırlamalar getiriyor ve fazla silahların imha edilmesini şart koşuyordu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (34)

Erkan Arslan:

israilden Alinan TB2ler Kizil Elmalara Kaanlara Devamke Tabi Made in China TOGGlarda Cabaasi

60
412
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

Heykele tapmayı yasaklıyorum sana, ara ver biraz

yanıt275
yanıt87
İsmail Sari:

heykele selam dur

yanıt96
yanıt49
nnnnn:

yok bir de senin gibi amerikalı vaan hainlerimiz var unutmuşsun.

yanıt58
yanıt12
Martin Sikertel:

Yahu bu nasıl bir yorum; bunlar nasıl cevaplar? Türk medyasını değil, diğer yayın kuruluşlarını araştır; İngilitere, Kore, Japonya, Almanya; nasıl takdir ettiklerini nasıl övgüyle bahsettiklerini gör Türk savunma sanayyinden. Yoruma cevap veren arkadaşlar; o heykel dediğiniz değil sizin derdiniz de anıtı yapılan kişinin şahsı; ne yaptıysa dedelerinize, geçmedi yıllardır kuyruk acınız.

yanıt17
yanıt5
İbrahim Demirel:

Erkan Aslan, Türkiye’ye karşı Amerika’yı, Filistin’e karşı İsrail’i, Türk askerine karşı PKK’yı, yani kısacasi islama ve Türkiye’ye karşı herkese tutuyorsun. Ya soy ağacını kontrol ettir yada kanını. Sende büyük bir bozukluk var. Biz Türkiye’ye ve İslama karşı olan herseye karşıyız. Buna karşı olanlar dıkkat etsin kendine.

yanıt11
yanıt0
Alkurt:

Kürdo Erkan, sizler hic mi uslanmayacaksiniz, vatanhainisevcilerden misin, vatana düsmansan git BASKA ülkede yasa, devamkeyi görürsün.

yanıt8
yanıt0
kerem can:

Babana sor bakim isrilde TB2 var mi

yanıt9
yanıt0
Zeki Anti:

Ramazanda da kafayı çekmişsin aynı chp'liler gibi boş boş atıp tutman bundan olsa gerek.

yanıt0
yanıt1
Sezer AYDOĞDU:

Yine neyin peşindesiniz kim bilir...

166
195
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Bu nasıl bir yorum. Nasıl bir toplum olduk biz gerçekten şaşıyorum. 3. dünya savaşı çıktı çıkacak ve sen elindeki silah envanterini düşmanlarla paylaşmak ister misin?

yanıt271
yanıt33
dikduran adam:

koyunlar anlamaz ekremle devam edin siz

yanıt263
yanıt103
Narter Nart:

Sonuçta askeri ve sivil ve istihbarati yetkililer, amerikanın hazır olduğu, ukraynanın yaşadığı, ingilizlerin ve almanyanın kusursuz bildiği, avrupanın korktuğu tehlikeyi anladılar. Tebrik ediyorum...

yanıt30
yanıt3
Yucel Avci:

Ne olsun istiyorsunuz nedir bu zihniyet erdogan ne yaparsa karsisindayiz mi yani

yanıt1
yanıt0
haksız mıyım:

Allah senden razı olsun resi. çok doğru bir karar. bölgede ayakta durmak istiyorsak güçlü bir orduya sahip olmak şart. savunma sanayimiz çok başarılı ilerliyor. silahlarımızın yüzde 80i yerli ve milli durumda. bu siyaset üstü bir konudur. en azından hainler dışında...

190
55
yanıtYanıtla
kripto para:

yuzde 80 diyor ;)kafaya bak

yanıt21
yanıt75
Hsn:

Kripto kafa,sen önce anlamaya çalışsan.Yeni yapılan silahlarımızın yüzde 80i yerli demek istiyor ve bu doğru İnşaallah %100 yerli de olacak sonunda

yanıt61
yanıt10
Bükücü:

Anlaşmayı okuyup anlamayan sonra da yorumlara gelen kardeşim sende hoş geldin

132
9
yanıtYanıtla
ali gökşen:

Harita neden öyle yarım.. kötü niyetli anlaşma olduğu belli..

52
41
yanıtYanıtla
Alkurt:

ALI COK HAKLISIN...BIZIM VATAN HARITAMIZ NEDEN ÖYLE YARIM, YA SABIR..INSALLAH KIRLI OYUN DÖNMÜYORDUR, CUMHURBASKANIMIZ GEREKLI TEDBIRI ALIR INSALLAH.

yanıt22
yanıt8
Gokhan Ç.:

Fotoğrafın altındaki notu okursanız sebebini anlayabilirsinizniz. Kimsenin ülkeyi böldüğü yok. Hatta aksine uğraşıyorlar...

yanıt0
yanıt0
Realist:

Haritanin altindaki yaziyi oku. O bolge pkk ile savas halinde oldugundan silah denetimi yapilmiyor. Bu Turkiye'nin bagimsiz ve egemen bir ulke oldugundan dolayi o bolge haric tutulmus. Ancak ileride de kurecik yerlestirerek avantaja cevrilmistir.

yanıt5
yanıt2
gunay yanug:

emekliler bu akka haberini bekliyordu

10
6
yanıtYanıtla
Mehmet Arı:

daha çok beklersiniz

yanıt0
yanıt0
Adam Bey:

Tamam tüm eski M48’ler ve geri M60 tankları TİYK modernizasyonu ile Roketsan kulesi ile modernşze edilecek. Al sana 4000 modern tank daha. Altay 2028-2030’larda bantdan iner daha.

12
2
yanıtYanıtla
Ömer Demirci:

Teşekkürler Başkanım

2
5
yanıtYanıtla
Ayhan erdem:

dikduran adammi merhaba iyi nesın sen buu çuvala benzer ağızla akp çok seçım kaybeder senın gibiler akp duşmanı sen asla akp li olmasin senın takıbındeyım

5
2
yanıtYanıtla
Hamit Birkan:

Adamlarda nükleer kimyasal dahil her türlü vahşet silahı var, savaş yopunluğu artarken sendeki konvansiyonelleri azaktmak istiyorlar ve yönerenler de geçici olarak bu anlaşmayı askıya almışlar. Her şey net değil mi. Acaba bunda BİR HİKMET VAR DA BİZ Mİ ANLAYAMIYORUZ.

2
0
yanıtYanıtla
Hamit Birkan:

Kim bilir ihanet gibi böyle daha ne anlaşmalar var da bilmiyoruz. Efendi, savaşlar devamlı artarken geçici askıya alma nedir. Bunlar gibi başka neler var acaba.

1
0
yanıtYanıtla
Ozan Afyonlu:

İğne uretemeyecek guruha anlat bunu.. şu demek oluyor ;artık fazla miktarda her nevi silah üretebiliyoruz ve sana rapor vermeden satarız bizi kisitlayamazsin!! yaşa Türk milleti yaşa devletimm!!daha da iyi olacak inş..

1
0
yanıtYanıtla
Ergun Sen:

Rusya ile NATO arasındaki anlaşma Rusya zaten çekilmişti

1
0
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

Allah razı fatih erbakan söylemişti birbir çıkıyor inşallah kazdıkları kuyuya kendileri düşer AKP mhp

1
0
yanıtYanıtla
Frt Tblt:

şimdiye kadar neden durduk ki 2010 yılından önce çekilmemiz gerekirdi.

1
0
yanıtYanıtla
Yucel Avci:

Yuru reis kuffara karsi ne gerekiyorsa onu yap ulkece arkandayiz herkes seve seve pesinde olacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title