Haberler
Güncelleme:

Bakan Şimşek: Ev sahiplerinin kira gelirlerine inceleme başlattık

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahiplerinin kiralardan elde ettikleri gelirlerinin doğru beyanı için inceleme başlatıldığını duyurdu. 4 buçuk milyona yakın konutun incelemeye alınmasıyla adreslerde de fiili tespitlerin yapılacağı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Metin Yalcin:

Turizm bölgelerinde ana cadde dükkanları en düşük M2'si 600 USD yıllık kira, kontratta Devlete gösterilen 3000 - 5000 TL aylık, kalanı elden ödeme buyursun çağırıp incelesinler mülk sahiplerini .. Her türlü dalga dümen dönüyor bu rant merkezlerinde ..

37
5
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Önce küçüklerden değil de büyüklerden başlasaydınız çok büyük sevaba girerdiniz. Kasayı bunlarla doldurmak istiyorsanız vergi denetçilerinizin sayısı önemlidir. Büyüklerden başlarsanırsınız daha kısa sürede yol alırsınız.. Mesela 20 senedir muaf olanlardan başlayabilirsiniz.

30
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

nasıl maaşları asgari ücret gösterip farkı elden ödüyorlarsa buda aynı kontratta ikibuçuk lira yazıyor kiracı dükkanın stopajını düşük ödüyor mal sahibide vergiden yırtıyor buna zamanında çözüm bulunsaydı ben şimdikinin iki katı emekli maaşı alırdım bırak onu sigorta pirimim bile iki katı olurdu herkes menfaatini düşünüyor biz işçileri hiç bir zaman düşünen olmadı

14
6
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Hergün tl deger kaybederse bunu önleyemezseniz tabiki 1 liralık ekmek artıyorsa 15 tl oluyorsa kirada aynı oranda artar. Her ay tl degeesizleşiyor. Halk haklı.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title