Haberler
Güncelleme:

Milli muharip uçak KAAN ikinci uçuşunu da başarıyla tamamladı

Türk Havacılık Uzay Sanayii'nin (TUSAŞ) geliştirdiği milli muharip uçak KAAN bugün ikinci uçuşunu gerçekleştirdi. KAAN, 14 dakika havada kalarak 10 bin feet irtifaya ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı. Uçuş sonrası Savunma Sanayii Başkanı Başkanı Haluk Görgün, "Türk havacılık tarihinin, Türk savunma tarihinin önemli günlerinden bir tanesine daha şahitlik ettik." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

Murat Erzine:

Maşallah

77
0
yanıtYanıtla
Tayfun göcen:

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Milletimize hayırlı olsun

73
0
yanıtYanıtla
Arman Usa:

kuyruk sallanmamış bu sefer

4
48
yanıtYanıtla
FA null:

çok mu seviyorsun kuyruğu

yanıt27
yanıt2
Nurullah Aydın:

hazımsız patla

yanıt0
yanıt0
sade vatandaş:

ben artık yaşım itibarıyla hayal kurma devrini geçtim hayatı gerçekleriyle değerlendiriyorum uçurulması büyük bir başarı olsada bu uçağın en ufak vidasına ve perçinine kadar tüm parçalarının hiç bir devletin ambargosuna uğramadan seri şekilde üretilmesi için uzun yıllar var havacılık ürünlerinin üretimi çok zor ve çok büyük teknoloji ve bilgi birikimi gerektirir bunun bizim ülkemizde olduğuna kesinlikle inanıyorum ama hedefe ulaşmak için eş dost akraba???? kayırmadan üretmek için zaman lazım

19
17
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Yok sen halk tevesindekiler gibi yap bizde yapılmamıştır de daha net olur. Şu ama'larla biten yorumlar yok mu saç baş yolduruyor. Yapılanı görselerde yok gerçek değildir diyorlar ya da ama şurası ama burası demekten hiç geri durmuyorlar. Bir kerede ama'sız, yapılanı eleştirmeden övmesini bilin.

yanıt6
yanıt2
kripto para:

hala yavaş 2030 a kadar ins. süper sonik hızlara ulasır 230 knot 426 km hiz falan. gelistirmeye devam

32
3
yanıtYanıtla
necdet:

Abiciğim bütün dünyada bu tip işler son ürün çıkana kadar gizli saklı yapılır. Hatta sonrasında bir de her şeyi gizlerler. ya bizim her yaptığımız işin bir reklamı var ürün kullanılana kadar dost düşman kim varsa bütün özelliklerini öğreniyor.

26
5
yanıtYanıtla
aRMa 1979:

Yumanistanin f 35 i bunun yaninda formula 1 ferrarisi gibi..

3
26
yanıtYanıtla
Nurullah Aydın:

REİS RECEP TAYYİP ERDOĞAN İMZASIDIR KAAN

19
8
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ucagimiz illeki bir gün seri imalatla göklerde olacak ama imzasi olan düsüse gecti.

yanıt3
yanıt7
sade vatandaş:

ambulans buzdolabınıda onlar icat etmiş onlardan önce yokmuş

yanıt2
yanıt0
bekir yapici:

baska ülkeler araclarin bile yeni tasarlanan modelini piyasaya cikmadan önce göstermez,yerli ucagimiz tabiki test ucuslari yapacak ancak motorunu dahi henüz yapamadigfimiza üretime gecemedigimize göre bu reklam meraki neden, tank dedik onunda motorunu alman vermiyor, atak helikopteri dedik savasta kullanma bahanesinle italyanlar motor vermeyi durdurdu togg´a biz yerli diyoruz avrupada satisa cikacakmis alman medyasi italyan tasarimli ve motorlu Türk yapimi diyor.

9
5
yanıtYanıtla
ALİ OSMAN ÇELİK:

Sen inanma

yanıt3
yanıt2
Can Aydin:

İtalyan tasarımcı mersedesi çiziyor bmw yide tasarım çizimi arabayı yapmıyor kardeşim

yanıt3
yanıt1
Gerçekler Acıdır:

Uydurma alman medyası öyle bir şey demiyor. Aksine Tesla’ya rakip Türk arabası diyor. Erdoğan’ın arabası diyor vs. Bilmesek inanacağız.

yanıt0
yanıt1
ismail bey :

Çok yakar bu... Heykel işi güzel. Akarı yok kokarı yok...

3
2
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Yok canım simülasyondur, makettir ya da montajdır bu. Bizde böyle bir şey yapıp uçurulamaz (halk tevesi'nin yorumcularınının görüşüne göre). Olsa olsa boş makettir iple çekmişlerdir hatta tekerlekleri de kapanmıyor ya bu yüzdendir.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title