Haberler
Güncelleme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, faizsiz evlilik kredisinde ilk ödemenin tarihini verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarında faizsiz krediye ilişkin konuştu. Bakan Göktaş, halihazırda deprem bölgesinde uygulanan krediyle ilgili, "Eğitim programlarına katılıp, resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen çiftlerin kredi ödemelerine 21 Mayıs itibarıyla başlıyoruz." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

o parayla ancak onların bulduğu onlardan önce olmayan buzdolabını alırsınız

37
0
yanıtYanıtla
Barbaros Akdenizoğlu:

Murat Çelik hee dediğin gibi, daha önce Osmani döneminin yönetimleri de öyleydi. onlar da vermiyordu. laa bir de iyi yönetilen ülkeleri örnek alın.

yanıt3
yanıt0
EmiDemi:

Faizsiz evlilikmi?? Hemen kizmayin,haber cok uzun diye okumadim..

27
0
yanıtYanıtla
Muhsin Kurt:

geçen sene vaad edildi seçim vaadiydi Ağustos ayinda evlendim o zamanlar tam ilaç olur diye umut ediyordum ha verildi verilecek diye daha yeni veriyorlar. şuan o paraya hiç birşey etmiyor zamanı gelince bizde sağ gösterip solu kullanmayı biliriz elbet.

21
2
yanıtYanıtla
Devret Bahçeleri:

Yanlız o para eridi bilginiz olsun.

21
2
yanıtYanıtla
Ahmet Yazıcı:

Şu kredi yerine milletin maaşından alınan gelir vergisini yarıya düşürseniz adam zaten 100 bin lira biriktirir 12 ayda. Milletin parasını gene millete dağıtıyorsunuz bide kredi onuda geri alıcaksınız.

7
0
yanıtYanıtla
Sefa Altun:

AYİP YAHU İNSANLARİ KANDİRMAYİN BARİ,150 BİN TL YE OTURMA TAKİMİ,BUZDALABİ,BİRDE MİNİ FİRİN ALİRSİN,EEEE GERİSİ NERDE...... EVLENECEKLERE İLK ONCE İŞ HAKKİ TANİ....

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title