Haberler
Güncelleme:

Derbideki olayların faturası ağır oldu! Fenerbahçe'de 7 isim PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çıkan olayların faturası ağır oldu. Sarı lacivertlilerde başkan Ali Koç, Selahattin Baki, İrfan Can Eğribayat, Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, Emre Kartal ve Ertuğrul Karanlık PFDK'ye sevk edildi. Galatasaray'dan ise sevk edilen tek isim Serhat Doğan oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (28)

Abdullah KARAMAN:

"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaksını severim" Fenerbahçe de bunların hiçbiri yok. Atatürk'ün t-shirtü için ortalığı karıştıracağınıza önce bu sözü yerine getirin.

265
165
yanıtYanıtla
JokerAllame:

hooossst

yanıt81
yanıt97
Zeynep Gök:

Bir Galatasaray taraftarı olarak bu sözlerinin kapsayıcı olmadığını düşünüyorum ve kısmen katılıyorum a ta mıza saygımız sonsuz lakin fenerbahçede Mert Hakan gibi süzme ve katıksız çocuk olduktan sonra ahlaktan bahsedemeyiz eminim Fenerbahçe taraftarından karakterli olanlar bunu takımda istemiyorlar irfan can güzel futbolcu ama ondada biraz cirkeflik var Mert Hakan gaza getiriyor onu :) rekabet ezeli dostluk baki kalsın

yanıt25
yanıt13
Erkan Can :

19 mayıs genclik ve spor bayramında tüm türkiyeye fenerbahçe nin spor ahlakını gösterdiler.. tff trabzon da olduğu gibi ufak tefek cezalarla yine fenerbahçeyi kollayacaktır.

yanıt19
yanıt12
Serkan Özcan:

Erkan Can Trabzon ne ceza aldı ki fb kollandı diyorsun.

yanıt9
yanıt5
Bükücü:

Anlaşılan Büyükekşi skor dan memnun kalmadı

160
96
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Okyonusun ötesi de hoşlanmamıştır sonuçtan :)

yanıt50
yanıt35
Veysel null:

Murat Yıldırım okyanusu alıp sana ..... gerisini anlarsın sen

yanıt36
yanıt31
Edep yahu:

TFF de mağlubiyeti hazmedememiş

131
75
yanıtYanıtla
Mehmet Yıldız:

bu skor büyük elçiye çok üzmüş

118
74
yanıtYanıtla
İsmail Sari:

haftaya şampiyonluk kutlamasını izlersiniz

yanıt72
yanıt45
adana 01:

İsmail sarı arkadaş,,, siz şampiyonluğu kutlamayı düşünün kutlayın da, hem kendi evinizde 10 kişiye yenildin hem şampiyonluk kutlayın

yanıt23
yanıt31
Mehmet Kilinc:

Sayın büyükekşi hazm edememiş diye düşünüyorum. Nede olsa gstff birlikte hakeme rağmen yenemedi fenerbahçeyi. Büyük ekşi çok ama çok üzülmüş.

42
32
yanıtYanıtla
Oytun Ulu:

Ali Bey karşılamıştır bile… Komedi Lig yemin ederim…

32
7
yanıtYanıtla
gökhan Mermer:

niye sevk ettiniz ki ? bu onların hakkı değil mi ? her türlü pislik ve saldırı adaletin bunlara sağladığı ve arkasında Koç gücü olan bir hak zaten. yine mağdur etmişler sevkedip, ayıp.

18
10
yanıtYanıtla
Veysel null:

Helal olsun ve kardeşim iyi demişsin.bunları ben yazınca bu haberler görevlisi paylaşmadı bir türlü.

yanıt7
yanıt5
Murat Çengel:

şimfi para cezaları kesilir kulüp ödemeyi yapar bu sevkler askıda kalır olan kutlama hayalleri kuruptq hevesi kursağında kalan o kadar bilet parası vermiş taraftara olur

18
6
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Yerde on takla atan torererayi unutmuşsunuz

13
4
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Bu ligde futbol oynanmiyor resmen birbirlerini yiyorlar.Takimin ciksin futbolunu oynasin.Bir baskanin tv ye cikip hakemlere federasyona saldirmasi futbola hic alakasi yok.Dünyanin hicbiryerinde Türkiyedeki gibi degil.

13
3
yanıtYanıtla
tolga akdaş:

Trabzon maçında da sevk edilmişti. o kadar olaya rağmen birşey çıkmadı. buna rağmen memnun olmayan FB lileri anlamıyorum

7
4
yanıtYanıtla
Veysel null:

Orda febelilerin ceza almaması TFF nin febe ye boyun eğdiğinin ve febeye her zaman destek olduğunun en büyük kanıtıydı zaten..

yanıt8
yanıt8
İlker ÖZKUL:

Atılan gol net faul, ama olsun yendiniz tebrik ederim fakat her deplasmanda bu kadar saldırgan olmak , seyirciyi , rakip takımı tahrik etmek, maçlarda olay çıkarmak, futbol içinde olan herkese terörist demek akıl tutulması değil mi? Ali Koç sonrası bu takım ahlak olarak ağır yaralı. Yazık...

4
5
yanıtYanıtla
Erkan Can :

19 mayıs spor bayramında tüm türkiyeye fenerbahçe nin spor ahlakını gösterdiler.. tff trabzon da olduğu gibi ufak tefek cezalarla yine fenerbahçeyi kollayacaktır.

4
2
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Yaz kizim..... Beraat

2
1
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Fenerli 11 futbolcuyu sevk etseydiniz eksik kalmasaydı diğerleri.

1
1
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Pazar günü İzmir'de oynanan Karşıyaka-Galatasaray playoff çeyrek finali 3. maçında skor 81-71 Karşıyaka önde iken. Galatasaraylı genç basketbolcu Borahan Tuncer 3 sayı attıktan sonra tribünlere öyle bir hareket yaptı ki olaylar çıkmasına sebep oldu. Olaylar çıkınca maç bir süre oynanmadı. Olaylar yatışınca oyun kaldığı yerden devam etti, gs li basketbolcu diskalifiye edildi. Yani diyeceğim odur ki ahlaktan bahsederken aynaya bakın. Herkes önce kapısının önünü temizlesin.

1
0
yanıtYanıtla
Baba Can:

Birakin bu isleri adamlar saha da swvinmeyecek mi ? Galatasarayli Federasyon istemiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Alper eren:

"JokerAllame"de görüldüğü gibi...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title