Haberler
Güncelleme:

Madenin kapasite artışına 2019 yılında onay verilmişti! CHP, heyelan sonrası Murat Kurum'a yüklendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasından AK Parti'nin İBB Başkan adayı ve dönemin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u sorumlu tuttu. Karabat, Murat Kurum'un bakan olduğu 2019 yılında maden kapasitesinin artırılmasının onaylandığını ifade ederek, "O gün Bakanlık koltuğunda oturan Sayın Kurum görevini yapsaydı bugün bu facia yaşanmayacaktı." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

Alkurt:

MURAT KURUM, YÜZÜNDE NUR VAR MI ACABA

273
76
yanıtYanıtla
Ufuk Gökceoglu:

Nuru görecek kadar nurlusun yani, derdin nur degil ama bulursun

yanıt66
yanıt183
girilmez:

yok sen dem partililere bak

yanıt24
yanıt87
Sultan oğan:

sende nur olaydı ondaki nuru görürdün..

yanıt19
yanıt80
öztürk güzel:

Siz Nuru sadece İmamoğlunda görürsünüz anca onuda seçimden seçime, tatili bitince..??

yanıt14
yanıt53
Bir garip yolcu:

Doğruysa bu detay ...bilmiyorum insan a değer kalmamış yazık oldu ...bunlar zulüm dür...ve zulm ole abad olanın ahiri berbat olur

266
29
yanıtYanıtla
mehmet:

ahirete inanıyorlarmı acaba

yanıt148
yanıt19
Mark Kolçak:

Hiçlik seviyesi MANA ve MANTIK dan.. yer altındaki madencileri kurtarmasını istiyorum. Biri birimize suç atmamalıyız bu olay hakkında. Hiç kimseyi zedelememeliyiz. Biri birimizi zedelememeliyiz. Sadece ÇÖZÜM YOLLARI aramalı.. bulmalı.. ve devire geçirmeliyiz.

yanıt10
yanıt45
Ahmet AKGÜL:

Türkiye akıllanmaz. Yine ihmaller devam edecek.

226
16
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Allah olsa hic kimse haksızlık hukuksuzluk yapamaz üstelik inanıyorum inanclıyım diyernlerde uapmaz oysaki inanclıları görüyoruz o yüzden olsa ne yazar olmasa ne yazar

27
125
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Hiçlik seviyesi Mana ve Mantık vardır. Hiçlik seviyesi MANA ve MANTIK'a dua edebilirsin. "Hiçlik seviyesi Mana ve Mantık.. Lütfen yer altında kalmış olan madencileri kurtar" diyebilirsin dua olarak.

yanıt5
yanıt66
Enes Enes:

Rûm?41? İnsanların kendi elleriyle yapıp ettikleri yüzünden karada ve denizde düzen bozuldu; böylece Allah -dönüş yapsınlar diye- işlediklerinin bir kısmını onlara ­tattırıyor., . ?Mülk. 2? Hanginizin davranışça daha iyi olduğunu denemek için ölümü ve hayatı yaratan O’dur. O, güçlüdür, çok bağışlayıcıdır.

yanıt100
yanıt11
mustafa kılıç:

Kullandığın cep telefonun işlemcisinde 2 milyar tane trasistör var. Ama ceptelefonunun kendi kendine olmuş bir ustası yok. Olsaydı hiç arıza yapmazdı. İnsanlar milyarlarca hüçreden oluşuyor dna ların sayısını söylemek zor. Dna ndan senin 8 milyar insandan hangisi olduğun çıkıyor. İnsanların ustası yok olsaydı insanlar hata yapmazdı :)))

yanıt16
yanıt11
Kutadgu Bilig:

senin dediğin gibi olsa dünyada değil direkt cennette var olurduk. ama bu dünya bir imtihan. Şeytanın aldata bildikleri ve aldatamadıklarıyla dolu bir imtihan yeri. keşke kurumlar sınav yapmadan herkez mühendis olsa doktor olsa demi ama olmuyor işte

yanıt0
yanıt0
Mark Kolçak:

Biri birimizi suçlar isek.. biri birimizi zedeler olur ve bir yere varamayız olur. Biri birimizi suçlamak yerine.. ÇÖZÜM YOLLARI aramalı.. bulmalı.. ve devire geçirmeliyiz.

16
119
yanıtYanıtla
DİKİŞTUTMAZ SABRİ:

reis nasılsın

yanıt1
yanıt2
Sebati Can:

Bizde herşey ama herşey göstermelik. Ne denetime, ne eğitime, ne de hukuka güveniyorum.

61
4
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

İstanbulu ne hale getirir düşünün bakalım

47
9
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

BU KURUM ISTANBULU 5 YILDA YOK EDER

33
2
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Onun görevi önlem almak değil biraz vizyonunuz olsun. Onun tek bir görevi var oda ceplerini doldurmak. Elleri kanlı siyasetçilerimiz hiç bir olayı önemsemeden tedbirler almadan işlerine devam etsinler helal olsun

17
1
yanıtYanıtla
Murat Aktas:

Yine klasik chp cahilliği,eleştirecek o kadar haklı şey varken gidip saçma sapan birine ,saçma sapan bir konu ile saldırıyor.2023 de maden üretim de rekor kırmış, acaba güvenliği almak kimin sorumluluğun da,kontrol eksik de eleştir amenna,ama üretim arttırmaya izin vermiş ne demek:))))

1
12
yanıtYanıtla
ali tartan:

He konuştu beyim artık bilende konuşur bilmeyende

8
5
yanıtYanıtla
KARA MURAT :

çerçevesiz kare gözlüklü bakın birde

3
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Murat Kurum zamanında sorunsuz işleyen tesis yeni gelenler tarafından faciaya sürükleniyor. Suçu Murat Kurum'a yüklemeye çalışan provakatörlere iftira suçundan dava açılmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title