Haberler
Güncelleme:

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Ilımlı geçen görüşmenin ardından başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemeye ilişkin açıklamalar yapan iki lider birbiriyle ters düştü. Destici "Bu konuda çok netiz şu anda insan hayatına ciddi tehdit oluşturmaya başladı. Bu yasa teklifini desteklediğimi ifade ediyorum" derken Özel "Bu köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok. On binlerce candan tasarruf edemezsiniz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (30)

sade vatandaş:

açık açık konuşun dürüst olun kelime oyunu yapmayın anlamayan anlamak istemeyen anlamamazlıktan gelen herkes ne olduğunu anlasın hayvanları uyutacaklarmış nasıl uyutacaksınız kucağınıza alıp ninni söyleyerekmi uyutacaksınız yoksa zavallı hayvanların vucutlarına şırıngayla zehir vererek öldürüp aha işte hayvanları uyuttuk diye yalan söyleyip bizimi kandırıp uyutacaksınız bunu bırakın söyleyenin düşünenin insanlığından şüphe ederim yılanları doğaya salanlar zavallı hayvanları katle kalkıyor

100
350
yanıtYanıtla
Uzman:

Herkese yeşil ışık yakan, son hızla duvara toslar :) demedi deme özel beyyyyy

228
96
yanıtYanıtla
Hakan:

En azından suriyelileri ülkeye doldurmuyor.

yanıt130
yanıt170
Murat Celik:

Aslında özele uyutmak lazım

yanıt98
yanıt79
İsmimi ne yapacaksın:

Sen kendinden biliyorsun galiba, bu işin uzmanısın belli.

yanıt4
yanıt3
Regaip CAN:

köpeklerin uyutulmasında bir sorun yok, eninde sonunda zaten ölüyor, düzgün bir hayat yaşayamıyorlar, acı çekmeden ölecekler açlıktan ölse yada araba çarpsa daha mı iyi?

194
87
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

şiimdi anladım bu milletin neden bu halde olduğunu Allah merhamet eden kullarına merhamet eder

yanıt49
yanıt18
Turgut Aydın:

Kalıcı çözüm üretemeyenler hayvanları öldürmeden yanalar yakında insanlarada uyutma taktiği uygularlarsa şaşırmammm

78
166
yanıtYanıtla
Ata_Mete:

22 yıldır uygulanan ne ki???

yanıt46
yanıt48
TT:

Sokak hayvanları için fon kurulmalıdır ama ben bu fonu hayvan beslemek isteyenlerden karşılanması taraftarıyım... Bence hiçbir hayvan esir hayatı yaşamamalı... Evinde hayvan beslemek isteyenlerde sıkı denetimlerle izin almalı... Hayvan dan sıkılıp sokağa atamamalı o hayvan ölünceye kadar bakım ücretleri ilk sahibinden alınmalı, böylelikle ne kadar hayvansever oldukları ortaya çıkmış olur...Devlet sadece sokak hayvanlarına barınak ve kısırlaştırma işlemleri için uğraşmalı... Diğer şeylerle değil.

217
7
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

bir lokmayı çok gördüğün hayvanlara başkalarından ne çok bekliyorsun kalbine merhamet düşürsün yaradan

yanıt38
yanıt56
hic33:

Aldığı oy oranıyla ultra ters orantılı gündemde yer kaplayan, bu kadar popüler, bu değerde başka bir parti ve başkanı yoktur dünyada sanırım. Özgül ağırlık mı diyorlar.

34
41
yanıtYanıtla
White Turk:

Bbp öyle bir partidir işte.

yanıt32
yanıt39
Özcan Özcan:

sokak köpekleri parti kursa bbpden daha fazla oy alır.

18
40
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

kaç belediyen vardı da yüzde yüz artırdın:))))

22
20
yanıtYanıtla
Cemalettin Doğan:

Google amcaya sor

yanıt0
yanıt2
Hamit Gündoğdu:

Yüce Allah'tan başkası var etme veya yok etme kabiliyetine sahip değil.. ve o Allah ki kâinatı inşa ederken en doğru kararı verendir ve yaşayacağı ömrü de veren odur.. Allah'tan daha mı iyi biliyorsunuz ki kâinatı dizayn edene doğruyu biz biliriz mi? demek istiyorsunuz.. yüce Allah'ın bu katliama elbette ağır bir cevabı olacaktır.. dünyada yaşama hakkı olana insan olarak vazifemiz adeta soykırım yaparak değil yaşamasına yardımcı olmakla olmalıdır..

30
11
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

kuş gribi diye tavuk topladınız kene vakaları arttı hatırlayın

yanıt14
yanıt3
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Bütün sokak hayvanlarını insansız bir adamıza toplayalım. Karşısındaki ana karaya mama fabrikası kuralım. Türkiye’nin her yerinden getirilen atık yemekler burada işlensin. Mama olsun. Hem insanımıza istihdam olur. Hem de canlar kurtulur. Bağış yapmak isteyen de bağışını yapsın. Çark dönsün!..

22
16
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Dün ben de böyle düşündüm. Çözüm bu olabilir. Ama öldürmeye karşıyız.

yanıt8
yanıt9
Uğur SARIKAYA:

Sokak köpekleri güvenlik sorunudur Avrupa ülkelerinin hiçbirinde böyle bir şey yok barınakta beslemenin de bı anlamı yok

21
15
yanıtYanıtla
mavikan:

Eğer uyutursaniz (öldürürseniz) inanın bu canların ahı tutucaktir,demedi demeyin.Daha uygun kan akmayan çözüm bulmalı,Huzurlu bı yaşam çevreyi,ağaçlar, kuşlari,bu canlari koruyup kollamakla başlar, neden huzurlu mutlu toplum değiliz..?

17
16
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Şimdiden ceviz büyüklüğünde dolular yağmaya başladı, eğer bunu yaparlarsa şiddetli depremler olur ve taş üstünde taş kalmaz.

yanıt7
yanıt10
bekir yapici:

yüreginde bir damla Allah sevgisi veya korkusu olan kisi sokak hayvanlarinin vicdansizca öldürülmesine karsi cikar, tabiki bakimsiz hastalikli ac basibos sokak hayvanlari insanlar icin hem tehlikeli hemde disariya karsi güzel görüntü vermez ancak niye kimsenin aklina öldürmeden önce mesela avrupanin cagdas ülkeleri bu problemi nasil cözmüs diye düsünmek gelmiyor ayrica kanunlar cikartilmadan yeterli önlemler alinmadan sadece öldürmek care degildir bunu 50-55 yil önce belediye istanbulda denedi.

13
16
yanıtYanıtla
Emre Erdogan:

Arkadaşlar bu yasaya desteği anlıyorum.. Fakat kamyon kamyon ölü hayvanları çukurlara atılmaya başlayınca, uyutacak ilaç yetmeyince kürekle öldürülen hayvanları seyredince vicdanlarınız kaldırmayacak.. Bu ülke yüz bin in üzerinde hayvan öldürmek zorunda kalacak.

10
18
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Akp li kesinlikle degilim ama ozer icin hayvan haklari komitesi kurulmasina ve ozer gibi cocuk ve ihtiyar sagligini dusunmeyenlerin barinmasina katiliyorum

10
10
yanıtYanıtla
Ömer Ertunç:

Bu dunya yalnizca insanlar yasasin diye yaratilsaydi bunca hayvan canli olmazdi.Kusura bakmayin uyutamazsiniz.yasamak her canlinin hakki.Ne kadar cag disi ve insanliktan uzak bir dusunce...Kopsun kiyamet artik.

4
6
yanıtYanıtla
HALİS ER:

ibb ne yapıyor hiçbirşey o zaman sen yapmıyor millete söylüyorsun ama senin görevin o

6
4
yanıtYanıtla
Ayhan Erdogan:

O zaman köpeklerin saldırdığı insanları tutuklayalım.

1
5
yanıtYanıtla
Hayrettin Arıcı:

Burada çözüm üretmeye çalışan insanlara cevap vermeye çalışıyoruz lütfen ortada bir sorun olduğunu kabul edelim bu soruna en makul nasıl bir çözüm bulabiliriz bunun için kafayı yoralım birbirimizi eleştirmeye kalkarsak herkes birbirini eleştirebilir ama çözüm odaklı konuşalım lütfen bundan mağdur olan insanları gözümüzün önüne getirelim o insanların bizim bir yakınımız olabileceğini hatırımızdan çıkarmayalım ve ona göre çözüm önerelim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title