Haberler
Güncelleme:

Özgür Özel'den "Neden Taksim'e yürümedi" eleştirilerine yanıt: Ben o barikatı seçimi kazanarak kaldıracağım

1 Mayıs'ta Taksim'e yürümek üzere vatandaşları Saraçhane'ye davet eden ancak polis barikatı nedeniyle açıklama yaparak geri dönen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kararından neden vazgeçtiğini anlattı. Özel, ''Polise verilmiş kanunsuz emre rağmen polisle itişip kakışmak bana da partime de yakışmazdı. Birileri Taksim'i kendi egemenlik sancağı zannediyor. Ben o barikatı önümüzdeki ilk seçimi kazanarak kaldıracağım'' dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (33)

Hüseyin Güney:

hele bı gelin inşallah ta iktidara bı görelim anarşi ye karşı tutumunuz ne olacak adamlar bu ülkenin polisine kaldırım taşı atıyor yaralıyor yakıp yıkıyor .

361
92
yanıtYanıtla
Can null:

Onu karşısına diken sorumlu kardeş

yanıt79
yanıt208
Ercan cıftcı:

Niyetleri düzgün olsa barikat saniyesinde kalkar....

yanıt218
yanıt64
Onemli Degil:

Sen Hep Haksizlik Karsisinda Sustun mu ?

yanıt23
yanıt10
Ata_Mete:

"Seçimi kazanarak kaldıracağım" diyor-Tam reisin istediği gibi.Senin kazanamayacağın bellide,acı olan halkın kaybedecek olması.Daha 2023'te uzak ara kazanan aday var-vazgeç bu sevdadan!

yanıt5
yanıt4
Hek Tor:

Malum YENGEÇ gazetelerin yazdıklarına göre sadece İstanbul'da 42 bin polis Taksim için görevdeymiş. Ba ba ba baaaaa... Zamanında, bu güvenlik sayısının ONDA BİRİ kadarı işid denilen çapulculara karşı VATAN TOPRAĞI sayılan Süleyman Şah'ın türbesini korumakla görevlendirilseydi bugün yerinde duruyor ve taşınma nedeniyle onun ruhu rahatsız edilmemiş olurdu.

yanıt1
yanıt1
bekir yapici:

iyide kardesim bir polis amiride kameralar önünde polise süpürün emri veriyor bu ülkede askeri polisi halki bölen ülkeyi geren bir ikdidar var bu gercegide görmek gerekir, partizanlikla degil ülkeyi ve halkimizi düsünerek tarafsiz dürüst adil düsünürsek yasantimiz kolaylasir huzurlu buluruz.

yanıt0
yanıt0
Güven önemlş:

Ercan çiftçi niyetölçer ın mi var

yanıt0
yanıt0
Sessiz ciglik:

Birak yav.. buda kendini nimetten sayiyor...Senin ne farkin var? Sende o barikati gider universiteye turbanli gelen ogrenciler icin kullanirsin. Bizde toplum olarak ayni kisir dongunun icinde gidip geliriz.

286
111
yanıtYanıtla
Can null:

Helal olsun sana Özgür

123
226
yanıtYanıtla
Hakan:

Çatışmadı diye trollerin hevesi kursağında kaldı.

yanıt152
yanıt52
Sakaryalı:

Gayet sağduyulu bir cevap. Özgür Bey'in çabalarını takdir ediyorum.

177
139
yanıtYanıtla
ihtiyar:

ORAYA GİTMEYEREK SAĞDUYU OLURDU GİDİP AHKAM KESMEKLE SAĞDUYULU OLUNMUYOR

yanıt99
yanıt47
Turgay Söyler:

kimsenin sizin orda 1 mayıs kutlamasına birşey dediği yok insanca kutlamayı oradaki esnafa zarar vermeden kutlamayı öğrendiğinizde orada kutlaya bilirsiniz. ne zaman orada kutlama yaptınız da vatandaşa ve esnafa zarar vermediğinizde olacak.

163
38
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

O gezi eylemlerinin konusuydu.gecmiste Taksim'de neler olduğunu hatırlarsan yasağı da anlarsın

yanıt6
yanıt2
YalancıSavar:

Hükümet bir karar almış saygı duyacaksın bu Hükümeti Bu millet seçti Miletin kararına saygısızlık edip sonra demokrsi Cumhuriyet zart zurt demeyeceksin

71
27
yanıtYanıtla
Hakyolunda0:

Tarafsız bir yorumcu olarak yorumluyorum. Yasak var doğrudur yanlıştır ama bir yasak alınmış. Senin il başkanın ve sen başından beri yürüyeceğiz diye zaten bas bas söyledin ve yasak kaldırılmadı. Diğer tüm illerimizde belirlenen alanlarda medenice ve müzikle kutlanan işçi bayramımız istanbulda nedense hiç kutlanamıyor. Güzel bir şekilde kutlanacakken başından beri ortam gerildi. Nasıl sizleri halk seçti ve belediyelerde görevlendirdiyse devletin başındakinide halk seçti. Her ne olursa olsun devletin koyduğu bir yasağı devletin polisine taş sopalar veya türlü türlü maddeler ile saldırmak açıkça devlete saldırmaktır. Her ne olursa olsun dilerim huzur içinde yaşamanın bir yolunu milletçe buluruz.

24
1
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Bu yorumunun neresi tarafsız...Akp li oldugun yazdığın yazıdan bile kabak gibi ortada

yanıt5
yanıt15
Ayhan Yavuz:

çok mantıklı, tebrikler Özgür Özel

8
15
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Mevcut yöneticimiz de seçimi kazandığında vaatlerine uygun bir şekilde barikatleri telleri vb. hepsini kaldırmıştı. Şu an gelinen nokta ortada.

22
0
yanıtYanıtla
Ismail Gümüş:

Catismadi diye trollerin hevesleri kursağında kaldı

9
11
yanıtYanıtla
Ali Tokgönül:

Belediye seçimlerinde sarı kart görenler gene saflarını sıklaştırmaya başlamışlar . Yok kaldırım taşı sökmüşler . Yok polisle çatışmışlar . Eğer Özgür Özel o barikatı yıkmaya kalksaydı , karşı taraf trolleri ateşe benzin döküp oraları kırıp döküp ; işte CHP liler böyle kişilerdi diyeceklerdi . Sayın Özgür Özel tuzağa düşmedi . helal olsun .

5
11
yanıtYanıtla
Derman ol:

kemalda aynısını söylemiştı dokuz malumiyetle sahadan ayrildı

9
6
yanıtYanıtla
Emre Kaya:

Boş adam

9
1
yanıtYanıtla
Ergin Başa:

Bir ana muhalefet liderine yakışan bir hareket yapmış yıkıcı olmaktansa tüm insanları tek çatı altında toplamak en güzeli helal olsun

5
5
yanıtYanıtla
İsmail ünlü:

Barikatı kaldırmak için demokratik yöntemi seçen sayın Özel’i kutluyorum.

1
6
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Barikat kaldırmak için bir dört yıl daha beklersen , bizi daha da açmaza, fakirliğe sürüklersin. Bir an önce erken seçim demen lazım . Bu gidiş iyi değil çünkü..

0
6
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

helal olsun genç ve mantıklı siyaset kazanacak

1
1
yanıtYanıtla
Ali Kerem:

????

1
0
yanıtYanıtla
Ismet Çiçek:

Adamlar oranın neden yasaklandığı anlayamıyorlar yaa, çok garip. Polise el karkarmı yaa. Polise böyle davranan içerde ne yapmaz. Almıyacak tabii içeri

0
0
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

ÇOK AKILLI VE MANTIKLI,TUTARLI BİR AÇIKLAMA. SAYIN ÖZEL BAŞARILAR.TAKİPTEYİM....

0
0
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

devlet devletliğini göstermesin e mi

0
0
yanıtYanıtla
Diren Güvendik:

Keşke o barikatları bir de sınırları korumak için kullansaydınız ne güzel olurdu gelen geçen ülkeye giremezdi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title