Haberler
Güncelleme:

Dünya diken üstünde! Gözler bugün yeniden toplanacak savaş kabinesinden çıkacak kararda

İran'ın 300'e yakın füze ve İHA ile İsrail'e düzenlediği "Gerçek Vaat" operasyonu dünyayı büyük bir tedirginliğe sevk ederken, Tel Aviv'de hazırlıklar sürüyor. İsrail'in dün gece yapılan savaş kabinesi toplantısından sonuç çıkmazken, gözler bugün yeniden toplanacak kabineye çevrildi. İran'a yönelik muhtemel adımların değerlendirileceği toplantı öncesi ABD bölgesel bir savaşa yol açabilecek büyük bir saldırıyı önlemek için İsrail'i ikna etmeye çalışıyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

haksız mıyım:

ABD İsrail'i hiç bir koşulda sahipsiz bırakmaz. Dünya savaşı çıkarmak istiyorlar ve çıkaracaklarda, hiç kimse buna engel olamayacak üzgünüm tarih tekerrürden ibarettir, neler olacağını yaşayıp göreceğiz.

463
17
yanıtYanıtla
AKREP KRAL:

ABD olduğu sürece İsrail herkese meydan okur.

yanıt81
yanıt2
JY:

KORKAK BIDEN DUNYA SAVASINI CIKARMAZ. ABD'NIN BASINDA DAHA CESUR GOZU KARA BIR BASKAN GORMEK ISTIYORUM. GEREKTIGINDE RUSYA VE CIN'E RESDI CEKIP SAVAS CIKARACAK BIRISI.

yanıt1
yanıt17
sinan çayırcı:

Tüm dünyanın başına bela oldu bu siyon pislikleri .

219
6
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

İran bunların kankası bakmayın dalaştıklarına

130
21
yanıtYanıtla
Atilla İlhami:

İsrail'in tek derdi bu saldırıyı bahane ederek Dünya çapındaki hızla artan tepkileri nasıl ekarte edebilirimin peşinde. Zaten amaçta en başından beri buydu. Yoksa kimsenin İran'ı salladığı falan yok.

110
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

şahsen ben diken üzerinde değilim gayet rahatım çayımı demlemiş höpürdeterek içiyorum ben yalnız üç harfli marketlere girdiğimde fiyat etiketlerine bakarken kendimi diken üzerinde hissediyorum

68
37
yanıtYanıtla
Karakutu:

Iran öcümüzü aldık dediği saldırıdan sonra bize ne olduğunu gösterdi. Dalaşmaktan başka birşey değil kimse ötesini beklemesin.

62
33
yanıtYanıtla
Kartal Yiğit:

Eğer gerçekten Ürdün İstaile yardım ettiyse yazıklar olsun çünkü Ürdünlülerin çoğu Filistin kökenli

77
3
yanıtYanıtla
Bükücü:

Hiç bir şey olmaz. Savaşın büyümesi hiç bir ülkenin işine gelmez. ABD ve İsrail'de çıkarı olmadığı bir savaşa girmez

30
0
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

abd, israilin iran saldırısına destek vermeyeceğini açıkladı. dolayısyla savaş büyümez

5
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu arada buranın eskileri beni bilir, ben cehp ye turist ekremi sevmem ve onları eleştiririm. ancak nikimle bir çakma hesap açmışlar, imamson reklamını yaptırıyorlar. isteyen istediğine inanır ama gerçek haksız mıyım dan cehp, imamson övgüsü gelmez.zira kanımızda da sütümüzde de bir bozukluk yok elhamdülillah...

yanıt10
yanıt670
haksız mıyım:

Arkadaşlar ben artık değiştim gerçek haksız mıyım benim, bundan sonra akp destekçisi yorum yapan ben değilim, akp trollerinden biri aralarından ayrıldığım için bana düşman oldu benim ismimle yazıyor yaşasın EKREM İMAMOĞLU yaşasın CHP... ;)

yanıt778
yanıt12
haksız mıyım:

Gerçek haksız mıyım benim, İmamoğlu Allah'tan korkan, aile babası, eli, yüzü düzgün, işinde, gücünde, sonradan görme olmayan babadan servet sahibi, aç gözlü olmayan, dürüst, namuslu, vatan sever bir Trabzonludur, Trabzon'dan vatan haini çıkmaz boşuna yormayın kendinizi. ;) Allah'ın yardımı ve izni ile İmamoğlu Cumhuru Reis olacak.

yanıt681
yanıt11
Burak Bayhan:

İsrail amerikanın koludur amerikada ingilterenin elidir.

5
0
yanıtYanıtla
Omer Guran:

İsrail'in başını tamamen ezmeden bölgeye huzur gelmez

3
0
yanıtYanıtla
Ömer Ttn:

Gündemi başka bir noktaya çekip Filistin'in yok edilmesini gündemden kaldırmak istiyorlar. İran İsrail'in en büyük dostu

2
0
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

Boş yapmayin kimse kimseye saldirmicak abd dahil adamlarda güc kalmadi savaş acmak maliyetli bir durum ekonomi dünyanin her ülkesinde sikinti.onu gectim suriye irak ve diger arab ülkelerinde adamlarin 50bin askeri var abd bundan endiseli üstlere bir şey olucak diye abd de secim var.bu riski almaz.saten görüyoruz yemene bile cvp veremiyor abd eskidendi o.cunku abd bataklikda saplandi ayni israil gazzeyde oldugu gibi.hamasi yene bildimi 6 ay oldu simdide gazzeyden cekilmeye calisiyor.

2
0
yanıtYanıtla
mahmut süt:

ateş olsan ne yazar Türkiyemden uzak durun

2
0
yanıtYanıtla
Salim:

YENİ TİYATRO İÇİN SENARYO HAZIRLIKLARI.......

2
0
yanıtYanıtla
Koca Yusuf:

İsrail ve İran kardeşler dünyanın gözü önünde tiyatro oynuyorlar, zamanında Trump ın konuşması bile var, bunun en iyi kanıtı

1
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

terörist sürüsü

1
0
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

Havadan bombalarsin oldurusun yikarsin ama topraga ayak basmadigin surec maliyetden dolayi kaybedersin.gördük 6 ay oldu israil hamasi gazzeyede yene bildimi buyuk darbe aldi orda.rusya ukraina ayni 3 sene olucak noldu ne yapa bildi rusya hic bir sey.belki simdi yapar yaparsa cünkü ukrainaya destekler kesildi.abd israilin cizilen facasini kurtarmaya calisiyor.iranda bahane hic bir zaman savas micaklar.tarihde gorulmemis simdi mi gorulcek.beraber hareket ediyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Enver zincirkıran:

kimse diken üstünde falan değil İSRAİL denen millet bir avuç hiç sadece insanların algısı

1
0
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

İran Orta Doğu nun en büyük İsrail i okadar rezil oldu ki dünyaya Türkiye vatandaşlar olacakları günler önce yazdı ve aynen öyle oldu malesef sadece kendi vatandaşlarına kandırır

1
0
yanıtYanıtla
Emre Ülger:

Çıkacaksa çıksın 3. Dünya savaşıda kurtulalım azdan az çok dan çok

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title