Haberler
Güncelleme:

Seçim broşürü kavgasında 21 yaşındaki genci vurarak öldürdü

Antalya'da bir iş yeri sahibi ile siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İş yeri sahibinin çekmeceden çıkardığı tabancayı ateşlemesi sonucu iki kardeş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Haktan Faik Çoban yaşamını yitirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (83)

Ara Dan:

Sapına kadar hak etmişler kurşun yemeyi, adam ne sabırlı adammış bir gün bile hapis yatarsa adalet yok demektir bu ülkede.

461
317
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

bu ülkede adalet arayan ben avukatımı aradım diye hem hapis cezası hemde para cezası aldım sen iyimi sakın mahkemelere düşme benden söylemesi..

yanıt1
yanıt1
JY:

SADECE GERI KALMIS ISLAM ULKELERINDE OLAN BIR SEY.

177
524
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Güney Amerika ülkelerinde her gün olan şeyler ve oraların tamamı Hristiyan. Ve Türkiye kadar olmasa da Avrupa da oluyor. Özellıkle Fransa da.

yanıt249
yanıt35
Pole star:

Şaklabanlıgını yaptığın ülkelerde daha vahşi cinayetler işleniyor İslam'a saldırmak için bahane arama...

yanıt310
yanıt35
Önder Akgül:

Defol git bu müslüman ülkeden o zaman.

yanıt110
yanıt26
bülent iyigün:

belliki sen siyonistsin..

yanıt34
yanıt14
Huseyni Sevdam:

İslama olan düşmanlığınız ne De ki: "kininizle geberin!

yanıt48
yanıt14
UD:

Burasi Islam ülke degil laik bir ülke

yanıt12
yanıt8
A AAA:

ileri gitmiş batı ülkelerine doğru ufak ufak ilerle, kokutma ortamı

yanıt8
yanıt6
BirVarmışBirYokmuş:

İleri gitmiş amerika ve avurpa sinagoglarda bebeklerin kanını içiyorlar sadece canım değil mi? güney amerika kıtasındaki çeteelri brezilyadaki hırsılıkları cinayetleri uzak doğu asyadaki böcekyiyenleri söylemiyorum bile. Sen de defolup gitsen keşke oralra

yanıt0
yanıt0
man over:

Dayıları yüzünden çocuklara yazık olmuş.Adamın kendi dükkanı broşür almıyorsa sana ne ? Durduk yere kavga çıkarmış.Kavga bitmiş dükkan sahibi içeri girmiş başka müşteri ile ilgileniyor.Adam yiğenlerini toplamış kavga etmeye geri gelmiş.5 kişi adamın üstüne çullanırsan bir şekilde kendini korumak zorunda kalır.

585
41
yanıtYanıtla
Caner Alp:

Videoyu izleyince iş yeri sahibinin baya tahrik edildiğini düşündüm.

397
26
yanıtYanıtla
cihan berk:

Market sahibi suçsuz görünüyor videoda.

306
16
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

Allah akıl fikir versin şu ramazan günü

190
7
yanıtYanıtla
Olgun Demirel:

Ne gerek var alt tarafı bir afiş, Ne olmuş afiş bırakmışlar, şu ramazan ayında bile insanın ağzından hakaret küfür eksik olmuyor, sonunda iş cinayete kadar gidiyor.

36
65
yanıtYanıtla
Turgay Cosgun:

İşletme sahibi istemiyor ,orası bir market herkesimden müşterisi var ,mecburmu o afişleri almaya !

yanıt20
yanıt3
Ali Bayek:

idam şart net ve kesin herkes kafasına göre takılıyor.. devlet otoritesi yok zaten ortada. suç işle çık ..

36
56
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

a ha tam da senin gibi düşünennler bu olayı yaratmış vieoyu izle. cehapelililer borşür dağıtanlar adamı kendi dükkanında dövüyorlar

yanıt0
yanıt0
Mehmet Celik:

zorla guzelik olmaz istemediyse cekin gidin ne oldu simdi

77
2
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

Vay be Adamın dükkanında kaç kişi adamı öldüresiye dövüyor adam kendini korumak için silaha davranıyor ama ölmediği için suçlu oluyor öyle mi :) napsın 4-5 kişi adamı darp edip öldürsünler mi ? üstüne üstlük dükkana adam toplayıp birdaha geliyorlar hak etmişler kimse kusura bakmasın .

56
3
yanıtYanıtla
İsmail Atış:

Olayda önce mala Zarar var sonra market sahibine saldırı ve ağır tahrik var olayda marketçi kendini korumuş hemde Kendi mekanında can ve mal güvenliği için Bir kişiyle bırakması şans olmuş normalde hepsine kurşun yağdıra bilirdi adam elinde tabanca olmasına rağmen halen tahrik ediliyor market sahibini sabrından dolayı tebrik ediyorum eğer o silah karşı tarafta olaydı marketçi şimdiye çoktan ölmüştü

52
2
yanıtYanıtla
Medem:

Ortada Nefsi Müdafaa var Dükkan sahibinin yerinde kim olsa Ordu gibi üzerine hücum edenlere kendini savunmak için Tabii ki silahını ateşler

50
1
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

İyi yapmış adam nefsi müdafa

39
2
yanıtYanıtla
Ali Kılıç:

Tam sovecektim dukkan sahibine videoyu izledim mefşu müdafaa olduğunu gördüm hakim bunu dikkate alir artik. Bazen bela durduk yere masumları bulur. Tez zamanda suçsuz oldugu sabit görülür umarim

40
1
yanıtYanıtla
cabbar ağırbasar:

Mefşu sensin

yanıt0
yanıt1
Karaca Kilicyaldir:

adam ne yapsın...saldırmışlar caresiz kalmış nefsi mudefa....

39
1
yanıtYanıtla
Kazım Anar:

Dükkan sahibi olayın sonuna bakarsan yapacağı tek çare silaha sarılmak burada sıkıntı yok. Ama olayı ateşleyen sebep olan kendisidir, alırsın broşürü dinlersin sonra atarsın. Çok karşıysan o siyasi görüşe ki bende sevmiyorum. Gider karşı siyasi görüş için sende çalışırsın. Yaptığı çok yanlıştı.En uç fikirliyi bile muhafaza etmeyi bileceksin toplumda. Az medeni olaydı, olgun olaydı sıkıntı yoktu.

9
24
yanıtYanıtla
Blackened:

Dükkana broşür birakmak nedir? Dükkan sahibi onlar yerine dagitiversin diye mi? Adam da bırakmayın ben dagitmam demiş bunun nesi medeni değil? Öteki sığır da sanki almaya mecburmus gibi dükkan sahibine çöküyor. Şimdi burada medeni olmayan dükkan sahibi mi?

yanıt16
yanıt2
BirVarmışBirYokmuş:

Tamda cehapyi aklama derdine düşmüşsün alacakmış Adam almam değinbde herif yumruk gösteriyor görmedin mi videoyu iyi izle.

yanıt0
yanıt0
Mehmet Tolu:

o ilk tokadı atan ateşi yakmış. çocuğa yazık olmuş. dayı yeğenlerini alıp geri gelmemeliydi. sen vurdun, o vurdu bitti işte niye uzattın

29
3
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Adamı niye tutuklamışlar 5 kişi tarafından öldürülmesine izin vermediği için mi ? Tutuklayanlar kendi çocukları öldürülürken çocuğuna bırak öldürsünler derler mi ?

27
1
yanıtYanıtla
Özgür Köşe:

Toplumca cahiliz aksini iddia eden varsa o da cahildir

18
9
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Cahil kesin istemiyorum diye yumruk gösterip vbroşürü zorla veren elindeki poşeti fırlatan sizin cehape keimidir

yanıt0
yanıt0
Doğan Can:

Nefsi müdafaa olduğunu düşünüyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Dükkan sahibi ters konuştuysa bile çıkın gidin kardeşim. Biri mezara biri hapse değdi mi?

25
1
yanıtYanıtla
Orhan Eren:

ellerine saglik dukkanci kardesim

20
3
yanıtYanıtla
csd zbn:

DEMOKRASİ ŞEYİDİ

6
17
yanıtYanıtla
Schopenhauer:

Bu olay kesinlikle meşru müdafaa. Bu videonun 7 dakikalık uzun görüntüsünü izlerseniz market sahibinin meşru müdafaa yaptığını göreceksiniz.1 kişiye namertçe 3-4 kişi saldırıp adamı linç etmeye çalışıyorlar.

18
2
yanıtYanıtla
Özgür kurt:

şu siyasete bak değer mi bu siyaset için kavga olmaz diyoruz derken bunlar adam öldürmüş ülke insanlar ne hala geldi .

8
4
yanıtYanıtla
Hikmet Tan :

Broşür nerede hiç öyle bir şey yok? Alış veriş krizi var adamın kartı ile bir problem var

6
6
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

videonun en başında masanın üstünde sonra adam elindeki broşür poşetini vuruyor dükkan sahibine

yanıt0
yanıt0
cabbar ağırbasar:

Şimdi esnafın suçu ne? Adam dükkanında ekmeğinin peşinde bela geldi buldu. Yazık. Senin broşürünü almak zorunda mıyım?

9
1
yanıtYanıtla
Erkan Can :

adam resmen kendini savunmuş,ülkede ortalama bir insan o silahtaki bütün mermileri şehir eşkiyalarına sıkar dümdüz ederdi orayı.

7
2
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Sen esnafsın işine bakacaksın, hangi parti broşür bırakırsa bıraksın al, dağıtan gittikten sonra istersen at çöpe, ne oldu adamları kovarak ortaklığı gerdin, gereksiz bir tartışma sonucu eline kan bulaştı, düşman sahibi oldun, değer miydi? Hapis, ceza vs.cabası!

2
7
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

ne kovması istemediğini söyleyince adam yumruk gösteriyor

yanıt0
yanıt0
sade vatandaş:

ahlaksız adam broşürleri bırakıp gitseler ne olurdu istemesen sonra çöpe atardın bu olay olmazdı insanlarla yok yere tartışmanın mübarek günlerde katil olmanın alemi ne şimdi seni uğruna katil olduğun partimi kurtaracak hem hapse hem günaha girdin

2
7
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

pss cehapeli. zihniniz iyice kirlenmişş. Adamın dükknaına girip zorla borşür vermek nedir? o zaman yarın biz senin eve geleşim sen borşürü almıyorum deyinde sana dayak atalım olur mu?

yanıt0
yanıt0
Export 86:

Hey Allahım Akıl fikir versin karpuz ve kır değinir doldurmayacak sebepten cinayete uzanmış kavga

9
0
yanıtYanıtla
Murat Eroğlu:

Adamn dükkanında adama posta koyacaksın sonra toplanıp gelip yine adamı kendi işyerinde dövmeye kalkacaksın. Ulan yaktınız adamın başını durup dururken. Sizin siyasetiniz yerin dibine batsın.

6
1
yanıtYanıtla
Önder Akgül:

Verdiğimiz vergiler ile basılıp dağıtılan broşurlere son verilsin. Yazık oldu insana 2 kişi kavga ediyor 3 kişi ölüyor benim vergimle basılan israf edilen o paraların hakkını ahirette isterim.

5
1
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

Dileyen dilediği e oy verir insanları ne rahatsız edip tahrik ediyorsunuz. Olenede yaxik öldürene de. Zaten TV lerde goruyoz herşeyi reklama gerek yok. Yerel de yasayanlarda görüyor ne yapılıp yapılmadığını yine reklama gerek yok

5
1
yanıtYanıtla
özen66:

esnaf haklı . demle pkk ıle iş tutanlar benım yerımede gelse bende afıslerını almam

3
2
yanıtYanıtla
OSMAN ACAR:

EN SON ADAMIN TEPESİNE ÇIKIP ZIPLAYARAK VURUYORDU NEFSİ MÜDAFA NET

4
1
yanıtYanıtla
David Steinberger:

Her seçim de birileri ölüyor ölende fakirleridir Geri kalmiş bir ülkede ne beklersin yoksa 20 yıldır bir kişi nasıl yönetir bir ülkeyi muhtar seçimi için bile öldürüyorlar muhtarlıkda kaldırılmalı neye yarıyor omu da anlamadık boşuna devletden maaş alıyorlar

3
2
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Kimsenin evine dükkanına zorla broşür bırakamazsınız. Adam istememiştir buda ters konuşmuştur. Adam haklı. Ama ben olsam güzel bir dayak atardım.

5
0
yanıtYanıtla
csd zbn:

CHP DEMLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR HALKTA CHP Yİ SEVMİYOR

2
3
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Zatem baksana cehape borşünü kabul etmeiynce yumruk gösteriyor. muhtemelen pkk sempatizanlarından sonra adam toplaytıp geliyor. Ben olsam hepsini de vururdum

yanıt0
yanıt0
Cemil Arslan:

Dükkana girdiniz kalabalık bir şekilde adamı dövdünüz yerde tekmelediniz peki sonuç gencecik bir insan öldü büyükleri sakinleştireceğine tersini yaptı giden geri gelecek mi. Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin

5
0
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Senin şehrinin adayı kendini tanıtsın al broşürü teşekkür et gitsin.. bir de gitmiş tezgah altına saklanmış.

1
4
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Iki tarafta suclu. Artistlik yapmayacaksin.

0
5
yanıtYanıtla
csd zbn:

İYİ OLMUŞ DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA

3
1
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

o kadar vahim bir durum ki! halkın bu denli kutuplaşmasının tek sebebi güzel Ülkemin yanlış siyaseti ve siyasetçileridir!! Sağ - Sol mevzularına döndü dönecek tekrardan! yazık bir gencin canını kaybettiği sebebe bakar mısın! Ne hale getirdiniz güzel Ülkemi!!

0
3
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Siz getirdiniz. yıllardır Yobaz dediniz, Gerici dediniz hakarete tmeyi normalleştirdiniz. sonra koyun dedniz tröl dediniz

yanıt0
yanıt0
Murat Vatansever:

İŞTE TEK DÜZE BİR VATANDAŞ DAHA! BENİM BİR TARAF OLDUĞUMU NERDEN BİLİYORSUN. BENİM NEZLİMDE SİZ YA DA BİZ DİYE BİRŞEY HİÇ OLMADI Kİ! BEN YORUMUMUM DA HERHANGİ BİR PARTİ SAVUNMASI YA DA KÖTÜLEMESİ YAPMIŞMIYIM!? HEPSİNDEN NEFRET EDİYORUM ARTIK! DİNDARLIK VE KEMALİST LİK ADI ALTINDA YAPILAN TÜM TERBİYESİZLİKLERDEN VE YANLIŞLARDAN BIKTIM ARTIK! YAŞANMAZ BİR ÜLKE KALACAK EVLATLARIMIZA! SADECE KAVGA GÜRÜLTÜ VE BERBAT BİR EKONOMİ!

yanıt0
yanıt0
Yavuz Deyer:

anladığım kadarıyla tek suçlu dükkan a ilk giren Ahmet

2
1
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

ne saldırganı yahu asıl saldıranlar bröşür bırakanlar market sahibinin dükkanında resmen terör estirmişler saldırmışlar tezgahın arkasına geçip öldüresiye adamı dövmüşler haneye tecavüz etmişler hepsini öldürebilirdi aslında fakat merhametli biriymiş ..

3
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Şu adamın vurulması lazımmış çok kaşınmış. İlk duruşmada beraat eder.

2
1
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Biri mezara biri hapise savundugunuz siyasi partilere ne oldu şimdi onlar bişey kaybettimi nedir bu fanatiklik

1
0
yanıtYanıtla
Cengiz:

Rezalet KEPAZELİK

0
0
yanıtYanıtla
Erol Kiraz:

şimdi savundugunuz siyasi partiler kurtarsın sizi

0
0
yanıtYanıtla
MEHMET K.:

Kim kazandı seçimi?

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title