Haberler
Güncelleme:

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD'nin Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail'e verdiği destek tepkilere neden olurken, ABD ordusunda ilk istifa haberi geldi. Savunma İstihbarat Ajansı'nda çalışan Binbaşı Harrison Mann, Tel Aviv'e destek politikasının on binlerce masum Filistinlinin ölümüne ve açlık çekmesine yol açtığını belirterek görevinden ayrıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Vetaran Voyna:

Rabbim merhamet edene merhamet etsin

228
2
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Hristiyanlar ayaklandı bir müslümanlar ayaklanamadı yazıklar olsun bize

yanıt2
yanıt0
aydemiranduv:

Bugün ölümünü izlediğimiz insanlığa yarın çok ihtiyâcımız olacak, yıllardır her fırsatta söylediğim ve bana da âit olan bir sözüm var; "Bu dünyâda sâdece iki insan türü var, iyi ve kötü .. din veya ırk değil!"

36
2
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Kim ne derse desin. Filistin ve dolaylı olarak Hamas, o bölgede İsrail'in diğer ülkelere salça olmasını engelleyecek en önemli unsurlar. Yok olduklarında, İsrail'liler Akdeniz'e yerleştiğinde planları gerçekleşmiş olmayacak. Asıl planları yeni başlıyor olacak. O da büyük ortadoğu projesi diye adlandırılan kısım. Satranç 100-200 yıllık dizayn edilmiş.

24
1
yanıtYanıtla
Mehmet Kan:

Dünyada halâ onurlu ve ahlaklı insanlar var.

14
0
yanıtYanıtla
dikduran adam:

İSLAM DİNİ KENDİNE YENİ MİLLETLER ARIYOR ÇÜNKÜ BUGÜNKÜ MÜSLÜMANLARLA BU İŞİN OLMAYACAĞINI BİLİYOR

9
1
yanıtYanıtla
dikduran adam:

ŞUAN İSRAİLİ PROTESTO EDEN HRİSTİYANLAR EĞER İSLAMI VE PEYGAMBERİMİZİ BİZİM KADAR BİLİP YAŞASAYDILAR 8 EKİMDE TELAVİVE KELİME-İ TEVHİD SANCAĞINI DİKMİŞLERDİ.

6
0
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Bu iş tırmanacak. Para ve silah onlarda. ellerindeki bu para silah gücüne güvenip herkesi mağlup edeceklerini düşünüyorlar. Ve zalimlikleri artacak. bu zalim ve acımasızlık karşısında dünyada bütün insanlar kalburdan elekten eleniyor. İnsan olanlar ile zalimler ayrılıyor. En sonunda Sen Türk ben İngiliz öteki Arap olayı kenara atılacak ve zalimlerle vicdanlı insanlar savaşacak. filmeler konuk olan bu Armageddon savaşı Hatay daki o büyük savaşa doğru ilerliyoruz. İnşallah biz Allah yolunda oluruz

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title