Haberler
Güncelleme:

İsveç'te on binlerce kişi, İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na katılımını protesto etti

İsrail'in, bu gece düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na katılımı, yarışmanın yapıldığı İsveç'in Malmö kentini karıştırdı. Kentte Filistin'e destek gösterileri düzenlenirken, İsrail'in yarışmaya katılması da protesto edildi. Kentteki Büyük Meydan'da toplanan yaklaşık 30 bin kişi, "Gazze'de çocuklar öldürülüyor", "Soykırımı durdurun" ve "Sonsuza kadar Filistin" yazılı pankartlar açarak, "Özgür Filistin", "İşgale son" ve "Katil İsrail" şeklinde sloganlar attı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (25)

İbrahim Demirel:

İnsanlık, zalimin karşısında, mazlumun yanında olmayı gerektirir. Helal olsun Allah razı olsun hepimizde insallah.

253
150
yanıtYanıtla
Hek Tor:

İsrail kohrolsun, Filistin'e özgürlük, yaşasın hamas diye basbas bağırıp, kafeleri İsrailli diye kurşun yağmuruna tutarsınız, siyasallar sizinle beraberiz diye avaz avaz bağırırlar... Eeeee, tüm batı ülkeleri İsrail'in Eurovizyon'a katılmasını çeşitli yöntemlerle protesto ederler, biz ise Sertab'ı gönderip TÜRKÜ çığırttırır, HALAY çektirtiriz... Ben utandım ŞAHSEN.

yanıt1
yanıt0
JY:

ZALİM OLAN TERORİST HAMAS MAZLUM OLAN KENDİNI SAVUNAN İSRAİL BEN İSRAIL'İN YANINDAYIM.

yanıt7
yanıt277
İbrahim Demirel:

Bana göre Hamas davasında haklı, kendileri onlarca yıldır öldürülen insanların çocuklarıdır. 2. Tamam diyelim ki Hamas suçlu, peki daha yaşını bile doldurmamiş bebeklerin, masum kadınların be suçu var ? Sen inançsız bir insansın ve bu durum benım umrumda degıl. Senin isevi ve musevileri sevdiğinide düşünmüyorum, tamamen islam düşmanlığı yapıyorsun. Ama unutma o ölüm bir gün denizde bulacak. İşte O gün hak yerini bulacak bundan eminim.

yanıt3
yanıt0
Hek Tor:

JY... Olmadı ama bu yorumun (Eğer gerçek JY isen)

yanıt6
yanıt7
tamer topaloglu:

JY büyük yazınca insan haklı olmuyor. Düşüncene saygı duyuyorum. Ama empati yaparsan başka birşey düşünürsün bence

yanıt4
yanıt3
JY:

ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR, BEN M-@L,IM

yanıt2
yanıt2
JY:

JY; C ANNAİN ANNINA KADAR YOLUN VAR, :)

yanıt2
yanıt2
Süleyman İlteriş:

Jy masumlar 60 lı yıllarda zulım görmeye başladı toprakları yavaş yavaş işgal edildi

yanıt3
yanıt0
semson 12:

bizim halkımız sanki İsrail'i destekliyor cıt yok ses yok TV karşında çayları yudumlayin afiyet olsun halkim

176
22
yanıtYanıtla
Ceto:

Malesef bizim turkiyede filistinden cok israil yanlisi var. Cok tuhaf

182
11
yanıtYanıtla
İfigenia Arslan:

Helal olsun insanlık budur

126
4
yanıtYanıtla
Genco:

Yüce Allah’ın ordusu illa müslüman insanlardan ibaret olacak diye bir kaide mi var ? Hayır, asla ! Allah’ın c.c, ordusu, bir bakmışsın çekirge sürüsünden, sivri sinek sürüsünden, kuş sürüsünden, fil sürüsünden ve şu gördüğümüz gayri müslümlerden.. Yüce Allah’ı zikreden sadece müslümanlar mı sanırsınız ? Hayır, asla.! Yaprağı sararıp tekrar yeşeren bir ağaç, doğup batan güneş, ay, yer ve gök arasındaki her zerre yüce Allah’ın ordusudur ve yüce Allah’ı zikreder.. Bu manzaradan İbret alın, ibret !

121
8
yanıtYanıtla
JY:

ANLAT ANLAT HEYECANLI OLUYOR.

yanıt9
yanıt108
Hasan Akdağ:

Bizdeki Yahudi ve siyonist sevici de az değil malesef.Hitler i daha iyi anlamaya başladım.Nazilere yıllarca kızmıştım varmış bir sebebi

yanıt13
yanıt1
Genco:

JY, inanmayı hiç denedin mi ? Bence inanmayı iste ve dene. “ Allah vermeyi istemeseydi, istemeyi vermezdi. “ sözünü daha önce duydun mu ? Bu güzel sözden yol al ve iste. yeter ki iste.. Emin ol, Allah c.c, huşu ile yapılan hiçbir duayı cevapsız bırakmaz..

yanıt46
yanıt4
MUSTAFA AKI:

Kimlik üzerindeki Müslümanlık kişiyi müslüman kılmıyor. Fiilleriyle kelimeyi şehadeti desteklemeyen gayret göstermeyen bir hayat tarzını yönelmiş kişi Müslüman değil. Diğer taraftan gayri müslim diye tabir ettiğimiz, dini farklı veya sözde ateist budizm gibi farklı olanlar da yönelimi merhamet esasına adanmış her insan Müslümandır.

yanıt12
yanıt0
Genco:

Yüreğinize sağlık Mustafa Ak hocam. anlatmaya çalıştığımı çok güzel özetlemişsiniz Allah sizden razı olsun. “ Göklerde ve yerde olanların tümü O’nu tesbih eder “ yazmamdaki amaç tam da buydu.. Allah c.c, kalbimizi islam dinimiz üzerine sabit kılsın inşaallah..

yanıt12
yanıt0
sinan ay:

Maalesef biz Müslümanlardan daha fazla duyarlılar

14
1
yanıtYanıtla
Alper Ünver:

Neticede bu yarışma İsrail yıllardır katılıyor. yarışmadan çıkarılması mantıksız.Bir çok birinciliği var.ve ev sahipligide yapmış

6
4
yanıtYanıtla
FLOZOF:

Filistinliler Apo yakalanınca Türk bayrakları yakan Hocalı katliamında Ermenistan ı savunan Kıbrısta Rumları koruyan halktı Tabii ki bu olaylar İsrail i haklı yapmaz Türkler her zaman mazlumun yanında olmayı bilir. Aynı Türkler Atalarına yapılanı da unutmaz.

5
1
yanıtYanıtla
dikduran adam:

JY:ALLAH İSRA SURESİNDE ÜZERİNİZE GÜÇLÜ KULLARIMI GÖNDERİP SİZLERİ EVLERİN ARALARINDA ARAYIP YOK EDECEĞİNİ SÖYLÜYOR ŞİMDİDEN PILINZIZ PIRTINIZI TOPLAYIN BENCE M.Ö.700 YILINDA ROMALILARIN SİZLERİ DARMADAĞIN ETTİĞİ GİBİ BU YÜZYILDADA ALLAHIN GÜÇLÜ KULLARI SİZLERİ PARAMPARÇA EDECEKLER JİJOO

3
2
yanıtYanıtla
hayrettin ozkan:

JY İsrailin 70 yıldır yaptığı İŞGAL, GASP ve CİNAYETLERİ nasıl açıklayacaksın...

3
1
yanıtYanıtla
Sadık:

Bizim imamogluda israile destek veriyor, dünya ne hale geldi.

3
0
yanıtYanıtla
Hasan Demir:

Imamoglini yunanlar seviyor ermeniler seviyor israil seviyor,pkk seviyor,dhkpc seviyor,lgbt seviyor,sabetayistler seviyor,almanya seviyor,fransa seviyor,amerika seviyor.ama biz gercek Turkler ve Kurtler sevmiyoruz

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title