Haberler
Güncelleme:

Ortalık iyice karışacak! Fenerbahçe Dursun Özbek'e aynı sertlikte cevap verip suç duyurusunda bulundu

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, "Google'a girin; ananas, tespih, teşvik, şike, halı sahada dostluk maçları yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor" açıklamasına yanıt verdi. Açıklamada, "3 Temmuz'un üzerinden yaklaşık 13 yıl geçtikten sonra FETÖ taktik ve usullerini kullanarak, şanlı kulübümüze karşı yeni bir tezgah kurmaya yeltenebilmeleri de geçmişten gelen karakterlerinin bugüne kalan mirasıdır" ifadeleri yer alırken, Dursun Özbek hakkında da suç duyurusunda bulunuldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

ercan gurbhetchi:

kupadan elenince feb, taraftarından tepki gelmesin diye yönetime, gündem değiştirme çabası:) Mert Hakan Yandaş ın küfürlerine bakalım ceza gelecek mi? Agücü yönetimi de sessiz. Gs olsa 5 tane açıklama yaparlardı

23
19
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

sizin başkanın orası burası oynasın konuşsun biz de susalım fb taraftarından tepki gelmesin diyeymiş kafaya bak :D Sizin picardi 1 maç aldı nasılsa küfüre yarım maç ceza verirler artık orasını burasını tutmaktan daha hafiftir nasılsa :)

yanıt0
yanıt0
Ahmet Yazıcı:

Yeminle PKK terörü kadar lanet bir mevzu şu ülkedeki futbol . Millet birbirini öldürüyor buna bu kulüplere para yediriyor . Akla aykırı

16
0
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

kurucu başkanı Dr.Nazım olan ve Atatürk e suikast suçundan yargılanıp idam edilmiş bir kulüp şanlı tarihinden, milli mücadele ruhundan bahsediyor.

1
3
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

Küçük çocuklardan farkınız yok. Birde örnek büyük kulüp olacaklar. Sizler böyle laf yarışına girerseniz, taraftarlar birbirine girer. Bunun da vebali ve sorumluluğu sizin olur.

2
0
yanıtYanıtla
Senrey26:

Nasrettin hoca bunları görse iki kulubede çaok haklısınız der. birbirleri hakkında söyledikleri çoğunlukla doğru al birini vur ötekine zamanında bizans diyenler haklıymış bu ikisine. beşiktaşta ayrı bir alem kim öndeyse diğeriyle ittifak yapıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title