Haberler
Güncelleme:

Sadettin Saran'dan şartlı adaylık açıklaması! Ali Koç'a süre verdi

Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un cuma gününe kadar aday olması halinde seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. Saran, Koç'un aday olmaması halinde ise pazartesi gününden itibaren adaylık çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğini duyurdu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Mehmet Altin:

aziz yıldırım başkan, Sadettin saran sırasını bekleyecek.

23
12
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Milyonlarca Euro verilip alınanlar futbolcu değil de sütçü beygiri çıktı ise eski başkan ne yapsın, yeni başkan ne yapsın kim gelirde gelsin aynı durum devam eder tek çare 5 yıl sabredip alt yapıdan yetişen kendimize ait futbolcularımız ile şampiyonluğa gitmek bir daha asla yabancı oyuncu almamak ..

7
22
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

aynen öyle

yanıt3
yanıt10
Cengiz Aktaş:

''Kutsal Görev'' mi? Hıımm!!! Haydi hayırlısı o zaman. :))) İsmail Kartal kutsal görevi yarıda bırakıp geldi Temmuz ayında geçen sene. Benim bildiğim kutsal görev odur. Ne Galatasaray ne Beşiktaş ne de Fenerbahçe... Hiçbirinin başkanlığı ve daha başka görevleri kutsal değildir. Futbol sadece eğlenmek için bir araçtır. :)))

24
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title