Haberler
Güncelleme:

Beşiktaş'taki yangınla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. 11 şüpheliden 9'u mahkemeye sevk edilirken, 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

sinan çayırcı:

Molozlar çöp konteynırına atılmaz bu bile yanlış .

4
0
yanıtYanıtla
Cenk Güner:

Herkes kağıt üzerinde öylesine ortak olmuş muş ilginç birşeyler döndüğü kesin

3
0
yanıtYanıtla
Yeos :

Cocukken sayisiz kez onunden gecip, burda bu nasil bir mekan dedigim yerdir.. Dikkatimi ceken birsey var. Bu mekan apartmanin altinda ama bir tane bile kolon yok. Ben mi goremiyorum??

2
1
yanıtYanıtla
F.t.:

Daha önce açıklandı bi,nadan bağımsız bu sineme için yapılmış bir alanmış burası kolan veya nasıl yapıldığını denetimini bilmem ama apartman yöneticisi binaya bağlı gibi gözüksede ayrı bir alan diye açıklama yaptı. Bağlantılı gibi ama bagımsız bölüm olabilir.

yanıt1
yanıt0
Murat Çengel:

her yönüyle hatalı ama en büyük eten şanssızlık o gün birkaç saat önce işe gelmek veya çöpleri atmaya çıkmak bir kişinin içariye girmiş olması üzücü gerçekten

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title