Haberler
Güncelleme:

10 kişinin öldüğü kazanın tanığı: Muavinin 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum

Mersin'de 10 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazanın görgü tanıklarından biri "Otobüsün muavininin kazadan sonra, 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum. Zaten otobüsün şeklinden de belliydi. Otobüs direkt kırınca bu şekilde takla atarak geldi. Yolcular yolun sağına doğru savruldu. Takla atınca seyir halindeki iki aracın üzerine düştü" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

YalancıSavar:

Gene mi Diyarbakır otobüsü... Bu doğuda insan hayatı önemsiz mi?

57
9
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Uzun yollarda tünel girişlerinde ağır giden traktör veya pat pat gibi araçlar varsa onlarla birlikte tünele girmeyin. arkadan hızlı gelen araç kesin çarpıyor ve zincirleme kaza başlangıcı oluyor.

23
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

40 yil avrupada agir vasita kullandim otoban ve hizli yolda olmamasi gereken at arabasi traktör patpat gibi arac ve hayvanlara sadece Türkiyede rastlarsiniz, ab ülkelerinde 60 km hizin altindaki hic bir arac otoban ve hizli yola giremez gireni para cezasinla soldururlar eger ölümlü kazaya sebebiyet verirse cinayetle yargilanir maddi zarari ödemeye mahkum edilir ömür boyu arac kullanamaz.veya bir daha arac ehliyet alamaz.

yanıt6
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title