Haberler
Güncelleme:

Teleferik faciasında ön rapor hazır! Kazanın deforme olan cıvataların kopmasından kaynaklandığı ortaya çıktı

Antalya'da teleferik hattında yaşanan ve 1 kişinin öldüğü kazaya ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 12'si, adliyeye sevk edildi. Kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi ön raporunda denetim ve bakım-onarımda kusurların bulunduğuna dikkat çekildi. Raporda kazanın, deformasyona uğrayan cıvataların kopmasından kaynaklandığı belirtilirken, bakım sözleşmesinde yer almasına rağmen bağlama elemanlarının kontrolünün yapılmadığı vurgulandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Ünal Ünal:

Tek sorumlu Antalya Büyükşehir Belediyesidir. Hiç boşuna uğraşmayın.

42
18
yanıtYanıtla
Sadık:

Doğru ama Chp trolleri iş başında.

yanıt16
yanıt10
sade vatandaş:

sorumluluk belediyede oluşan zararları karşılaması gereken kurum o fakat belediye bakanlık yalanlasada denetimi yetkili kuruluşa yaptırdım diyor bu yapılacak araştırma sonunda ortaya konulacak olan belgelerle gerçekler meydana çıkacak burada denetimi yapan firmanında hesap vermesi gerekecek bir şekilde ortada ihmalkarlık var

yanıt8
yanıt3
Misafir:

Teleferiği CHP li Antalya BB işletiyor ama suçlu AKP bence.. :-)

yanıt0
yanıt0
A B:

Antalya sıcağına cıvata mı dayanır makara mı dayanır birkaç senede gevrekleştirir

14
17
yanıtYanıtla
Sadık:

Chp medyası birtürlü gerçegi konuşmuyor ,utanmasalar Erdogan yaptı diyecekler.Burda tek sorumlu Antalya Belediyesi ve sorumluluk alıp açıklama yapmalı.

15
5
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

Sorumluluk almayı geçtik kurtarma çalışmaları sırasında Muhittin Böcek bir restorantta dostlarıyla eğlencedeymiş görüntüler var. Tıpkı İmamoğlu nun millet karda mahsur durumdayken Balıkçıda eğlendiği gibi. Mevzu Hükümet olunca saldıran CHP'li ler kendileri olunca sus pus oluyorlar.

yanıt0
yanıt0
sade vatandaş:

dün ben bunu görüntülere bakarak söylemiştim bana yorumlarda sen çok biliyorsun diyen olmuştu

5
4
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Teleferikte hayal oldu artık. Kaza heryerde olabilir ama ihmalkarlık olmaması gerekiyor.

6
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Yine bulunmuş günah keçileri. Birisine bir işi yapması için maaş ya da ücret ödersin. Daha sonra ellerini bir tarafında bağlayıp arkanı dönüp gitmezsin; evine tesisatçı dahi çağırdığında musluğun akıtması kesilmiş mi diye kontrol edersin. Söylediğimin parti ile değil kişilerle ilgisi var; sorumluluk tamamen belediyededir. Zten gerçek suçlu ceza almıyor ülkemde maalesef.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title