Haberler
Güncelleme:

Hrant Dink'in katili Ogün Samast'a yurt dışına çıkış yasağı verildi

2007'de AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen tahliyesinin ardından bugün hakim karşısına çıktı. İddianameyi inceleyemediğini belirten Samast'ın savunma için ek süre talebi kabul edildi. Duruşmadan ayrılan Samast'a yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Samast, 6 Mart 2024'te yapılacak duruşmada savunma yapacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Hamit Gündoğdu:

Keşke hirant Dink bu ülkeyi ve insanını seven bir insan olsaydı ve Türk ırkı ve kanı için abuk subuk yazılar yazmasaydi. Keşke Ogün samast ta herkes gibi ya sabır deseydide elini kana bulamasaydi.

11
5
yanıtYanıtla
David Steinberger:

Adalete bak bu adam ceza evinde kaldimi o bile şüpheli bir cana kıymış müebbet alması gerekmiyormuydu Adalet bu mu bu şekilde însanlar ülkeye düsman oluyor Bunun sagcisi solcusu yok cana kiymis cana

0
4
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

çocuk mu değil mi uzun süre tartışılmıştı zamanında. çocuk diye üçte bir ceza aldı. anlamadığım kesilen cezanı infazı oldu. bu neyin yargılaması? madem 17 yıl az neden zamanında ona göre ceza verilmedi. dışarda bunu gören biri çekip vursa kim suçlu?

0
0
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

"Keşke" kelimesi ne çok pişmanlık ifadesidir...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title