Haberler

Şehit haberlerinin ardından itfaiye üniformasını çıkarıp kamuflajını giydi

Güncelleme:

Manisa'da itfaiye personeli Alaattin Karabulut şehit haberlerinin ardından işine itfaiyeci kıyafetleri yerine askeri kamuflajlarını giyerek gitti. Gönüllü askerlik için müracaat edeceğini belirten Karabulut, "Dayanamıyoruz artık ne olacaksa olsun" ifadelerini kullandı.

İdlib'de Suriye rejim güçlerinin hain saldırısı sonrası şehit düşen Mehmetçiğin acısını derinden hisseden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye personeli Alaattin Karabulut, şehit haberlerinden sonra gece gözüne uyku girmediğini belirterek, sabah işe askeri kamuflajlarını giyerek geldi. Türk ordusunun her zaman yanında olduğunu kaydeden Karabulut, kanının son damlasına kadar savaşmaya hazır olduğunu söyledi.

GÖNÜLLÜ ASKERLİK İÇİN MÜRACAAT EDECEK

Manisa'da itfaiye personeli Alaattin Karabulut şehit haberlerinin ardından işine itfaiyeci kıyafetleri yerine askeri kamuflajlarını giyerek gitti. Her zaman Türk ordusunun yanında olduğunu ve kanının son damlasına kadar savaşmaya hazır olduğunu kaydeden Karabulut, gönüllü askerlik için müracaat edeceğini ifade etti.

"BU ÜLKE ARTIK ŞEHİT VERMESİN, YETER"

Manisa'da 6 çocuk babası 2 de torun sahibi olan 46 yaşındaki itfaiye personeli Alaattin Karabulut, "Dün geceden beri, dünkü hain saldırıdan dolayı uyuyamıyorum. Uykularımız kaçtı, içim içime sığmıyor. İçim yanıyor. Tepkimi dile getirmek için, Türk ordusunun yanında olduğumuzu bire bir hissettirmek için böyle bir yola başvurdum. Şunu herkes iyi bilmeli ki, her vatandaşımız, her bireyimiz, her an, her zaman ordumuzun yanında savaşa gitmeye hazır. Bu memleket için, bu ülke için kanımızın son damlasına kadar savaşırız. Şuan için müracaatta bulunmadım ama bulunacağım. Geçmiş dönemde Hendek olaylarında da emniyeti arayarak, gitmek istediğimi, doğuda askerlik yaptığımı ve savaşmak istediğimi, dağda askeri üstte kaldığımı ve askerlik konusunda bilgim olduğunu belirterek savaşmak istediğimi ilettim. Tekrar başvuracağım. Arkadaşlarımızın yanında olmak istiyorum. Bu memleket için bu ülke için kanımızın son damlasına kadar savaşmak istiyorum. Her zaman hazır ve nazırız. Dayanamıyoruz artık ne olacaksa olsun. Yeter artık, yeter. Bu ülke artık şehit vermesin yeter."

"SABAHA KALKIP KARAR VERDİM"

Şehit haberlerini aldığı ilk an yaşadığı duyguları anlatmakta zorlanan Karabulut şunları söyledi: "İçimiz yandı, hüzünlendik. Orada yakın arkadaşlarımız, dostlarımız var, tüm evlatlarımız orada. İçimiz yandı, uyuyamadık, içimiz yandı, eridik. Sabaha kadar uyku tutmadı gözümüzü. Sabah kalkıp karar verdim. Ben tepkimi dile getirmek için itfaiyeci kıyafetlerimi çıkarıp kamuflajlarımı giyip kuşanıp tepkimi dile getirmek için yaptım. Her zaman hazır ve nazır olduğumuzu göstermek için böyle bir şey yaptım."

Karabulut tüm şehitlere Allah'tan rahmet, tüm ülkeye de başsağlığı dilerken, 'Şehitler ölmez' türküsünü seslendirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title