Haberler

Orman yangınına giden itfaiye ekiplerine silahlı saldırı ihbarı polisi harekete geçirdi

Güncelleme:

Bursa'da orman yangınına müdahale eden itfaiye ekiplerine ateş açıldığı ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Silahı, kendisine ait tarlasında atış talimi yapan bir kişinin ateşlediği ortaya çıktı.

Son bir haftada 3 ayrı bölgede büyük orman yangınının yaşandığı Bursa'da yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine ateş açıldı ihbarı ortalığı ayağa kaldırdı.

YAKIN MESAFEDEN SİLAH SESİ GELDİ

Bursa - İzmir - İstanbul otoyolu Samanlı kavşağında yol kenarında küçük çaplı yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri 4 kişilik ekip ve tek araçla bölgeye gitti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında birden yakın mesafeden silah sesi gelmeye başladı.

Orman yangınına giden itfaiye ekiplerine silahlı saldırı ihbarı polisi harekete geçirdi

İTFAİYE ERLERİ, POLİSE İHBARDA BULUNDU

İtfaiye ekiplerinin bulunduğu bölgeye kadar seken bir kurşun itfaiyecileri tedirgin edince müdahaleyi yarıda bırakan itfaiye erleri yolun alt kısmına siper alıp polise ihbarda bulundu. İtfaiye ekiplerine silahlı saldırı anonsu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Orman yangınına giden itfaiye ekiplerine silahlı saldırı ihbarı polisi harekete geçirdi

POLİS, SABOTAJ OLMA İHTİMALİNİ ARAŞTIRIYORDU

Son bir haftada 3 ayrı bölgede çıkan orman yangınlarının sabotaj olma ihtimali üzerine araştırma yapan ekipler gelen bu ihbarın üzerine teyakkuza geçti. Bölgeye giden polis ekipleri çelik yeleklerini giyerek kurşunun geldiği ormanlık alanda arama yaptı.

Orman yangınına giden itfaiye ekiplerine silahlı saldırı ihbarı polisi harekete geçirdi

SİLAHI ATEŞLEYEN KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Kısa sürede bölgeye ulaşan çok sayıda polis ekibi çevre yolunun karşısında kendisine ait tarlayı poligon haline getirip diktiği hedeflere ateş ederek talim yapan Ö.B. isimli şahsı tespit etti. Şahsın tabancasından çıkan bir kurşunun kayadan sekip yolun itfaiye ekiplerinin çalıştığı bölgeye ulaştığı bildirildi.

Şahıs otomobili ile birlikte polis merkezine götürülerek hakkında yasal işlem başlatıldı. Olayın anlaşılmasının ardından itfaiye ekipleri de küçük çaptaki yangını tamamen söndürüp olay yerinden ayrıldılar.

Orman yangınına giden itfaiye ekiplerine silahlı saldırı ihbarı polisi harekete geçirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

Güneş:

İşte bu tip alçaklar yangınlara sebep oluyor, bu alçaklara en ağır cezayı vermek gerekir, bunlar başka şekilde terbiye olmazlar.

19
3
yanıtYanıtla
Poyraz Bey:

Ateşe verip villa dikecekler. mangırlar cebe, Allah belanızı versin

11
0
yanıtYanıtla
Green World:

kac kurusa sattin kendini vicdansiz Yaratik.

6
4
yanıtYanıtla
Gslii:

Hain köpekler,,organize bi şekilde ormanları yakıyorlar,,Allah belanızı versin

9
0
yanıtYanıtla
Adım Sen (İnanırım):

Arınma Gecesi filmi gerçek mi oluyor ?

6
3
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Suçu sabit olanlara caydırıcı ceza verilmezse olacağı budur. Meskun mahalde silah eğitimi yapmak suçtur. Trafiğe açık yerlerde meskun mahal kapsamına alınmalıdır.

6
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN SESİİ:

kurşun adres sormaz. . kör kurşun. . geçmiş olsun. ALLAH korumuş. .

5
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN SESİİ:

kurşun adres sormaz ki. kör kursun. geçmiş olsun. . ALLAH korumuş.

2
1
yanıtYanıtla
Yanlış Anlaşılma Var.:

o bölgede ikamet ediyorum, tamamen yanlış anlaşılma var, kişi dağ kenarındaki kendi arazısine hedef dikmiş ve kendisine Ruhsatlı av tüfeği ile atış talimi yapıyormuş. Hedefler metal olduğu için metal sesinde dolayı 350 metre mesafede ve otobanın diğer kısmında bulunan itfaiye kurşun sekti sanmışlar ve ihbar etmişler, olay bu. kasıtlı yada kundaklama falan yok. Tamamen yanlış anlaşılma.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title