Haberler

İstanbullu Gelin'e Faruk ve Özgür'ün Öpüşmesi Damga Vurdu

Güncelleme:

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 8 Mart Cuma yayınlanan 75. son bölüm finalinde şaşırtan bir sahne yer aldı. Faruk iş seyahati için Özgür ile aynı otelde kaldı. Süreyya ise sürpriz yaparak Faruk'un oteline geldi.

Ancak bir yanlış anlaşılmadan dolayı Faruk, Özgür'ün odasına gidince Süreyya sürpriz yapmak istediğini eşini öpüşürken yakaladı.

"KEŞKE SANA SARILABİLSEYDİM"

Süreyya ile mesajlaşan Faruk, 'Keşke sana sarılabilseydim' içerikli aşk mesajını yanlışlıkla Özgür'e yollayınca ortalık karıştı. Faruk'tan hoşlanan Özgür mesajı görünce havalara uçtu.

İstanbullu Gelin'e Faruk ve Özgür'ün Öpüşmesi Damga Vurdu

KOCASINI BİR KADINLA ÖPÜŞÜRKEN YAKALADI

Faruk durumu izah etmek için Özgür'ün odasına geldi. Özgür kapıda Faruk'u görür görmez öpüşmeye başladı. O sırada kata gelen Süreyya, Faruk ve Özgür'ü otel odası kapısında üzerlerinde bornozlarıyla öpüşürken gördü.

İstanbullu Gelin'e Faruk ve Özgür'ün Öpüşmesi Damga Vurdu

Gördüğü manzara karşısında şoke olan Süreyya koşarak otelden ayrıldı. İstanbullu Gelin yeni bölümde ise Faruk'un bu durumu nasıl izah edeceği ve Süreyya'nın ne yapacağı merak konusu oldu.

İstanbullu Gelin'e Faruk ve Özgür'ün Öpüşmesi Damga Vurdu

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Fikret, Okan'ın İpek'e açıldığını öğrenince herkesi şaşırtacak bir adım atar. Faruk ve Adem, Fikret için endişelendiğinden harekete geçerler fakat gerçek onların tahmin ettiği gibi değildir. Yaşananlar Faruk ve Süreyya ilişkisinde de gerilim yaratır. İpek'in kararı ise aile için yeni bir dönemi başlatacaktır. Faruk'un iş için Özgür ile şehir dışına çıkması ve yaşanan yanlış anlaşılmalar onu dört koldan sıkıştıracaktır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Haberler

500

Yorumlar (20)

by musluman:

bu diziler toplumda ne ahlak bıraktı ne haya klasikleşiyor bu sözlerimiz bu da en kötü olanı. bu milleti. bu toplumu iyice ahlaksızlığa alıştırmaya çalışıyorlar

7
2
yanıtYanıtla
reis:

Türk genel ahlak yapısına yönelik bir adım olmayacak mı bu ülkede. Bir bürokrat daha yeni açıkladı rakibimiz Hollywood diye. dizilerde ihracaat rekoru kırıyormuşuz. Arkadaşlar bişeyin farkına varın. Eğer biz kamu düzeni ve ahlakına yönelik yararlı ve faydalı projeleri yapmaz ve bu dizileri yapanları ve destekleyenleri sosyal sorumluluk bilinci ile uyarmaz isek Allah suriye ırak libya gibi musibetler verir. Verdiğinde ise iş işten geçer. Sonra tv de izliyoruz suriyeyi Allahü ekber Allahü ekber diye.

2
3
yanıtYanıtla
CONI:

sus lan Almanya yillardir acik sacik film cekiyo adamlarin refah seviyesi seni bine katlar, demek ki neymis once ahlak !!!! comar seni !

yanıt0
yanıt0
Konyali:

DİZİDEKİ KARİSİ GORDU DUR NE OLACAK DİYE BEKLER PEKHALA BUNUN GERCEK KARİSİDA BU BİR SANATTİR ROL GEREĞİ ÖPUSUYOR DİYE DİSARDA BAKAR GENİŞ İNSANLAR BUNLAR TEK KELİMEYLE REZİLLİK (YORUM YAZMAK İCİN GELDİM)

3
1
yanıtYanıtla
mustafa:

faruk kim la sapık mı

3
0
yanıtYanıtla
YILMAZ:

Rezil iğrenç yaratıklar ne hale getirdiniz toplumu

2
1
yanıtYanıtla
zzzzz:

gittikçe alçaklaşıyorlar. rütük nerde. ne iş yapar acaba.

3
0
yanıtYanıtla
Konyali:

RTUK UYUYOR HERALDE

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

bitsin artık bu dizi

2
0
yanıtYanıtla
CONI:

Faruk ozgur sonunda escinsel iliskilere mi girdiniz lan ?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title