Haberler

Emmy Ödülü alan Haluk Bilginer, "Ev ne zaman müsait" diyen İrem Sak'a cevap verdi

Güncelleme:

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Haluk Bilginer, New York'tan İstanbul'a geldi. Havaalanında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bilginer, İrem Sak'ın "Eve ödülün tozunu almaya gelirim" paylaşımı hakkında "Canım benim, sağ olsun" dedi.

47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nden "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Haluk Bilginer New York'tan İstanbul'a geldi. Havalimanında çiçeklerle karşılanan Bilginer, kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabirleri de kırmayarak sorulara cevap verdi.

"BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN ŞEY; TÜRKİYE'DE GURUR VESİLESİ OLMAK"

Emmy Ödülü hakkında konuşan Haluk Bilginer, "O ödül için aday olmuş olmak bile benim için çok mutluluk vericiydi. önemliydi. Ödülü kazanmış olmam benim için mutluluk vesilesi ama asıl mutlu eden Türkiye'de bu ödülün mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanması. Bu beni çok mutlu etti gerçekten. Demek ki böyle bir enerjiye ihtiyaç varmış. Herkes çok mutlu o yüzden ben daha da mutluyum" dedi.

Emmy Ödülü alan Haluk Bilginer, 'Ev ne zaman müsait' diyen İrem Sak'a cevap verdi

İREM'İN PAYLAŞIMINA CEVAP VERDİ

Birçok ünlünün kendisiyle ilgili paylaşım yapmasından çok mutlu olan Haluk Bilginer, oyuncu İrem Sak'ın "İrem dese, gel arada Emmy'nin tozunu al, derim Haluk Bey, kaç gibi müsait ev, en güzel fiber bezlerimle oradayım derim" paylaşımı hakkında da konuştu. Muhabirin paylaşımı hatırlatmasıyla gülümseyen usta oyuncu "Ayy canım benim, çok teşekkür ederim sağ olsun. Paylaşımını daha görmedim, daha kendimi bile göremedim" şeklinde konuştu.

Emmy Ödülü alan Haluk Bilginer, 'Ev ne zaman müsait' diyen İrem Sak'a cevap verdi

"HALUK BEY, KAÇ GİBİ MÜSAİT EV"

Sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çeken İrem Sak, Twitter hesabından Haluk Bilginer'i tebrik etti. Renkli kişiliğiyle bilinen güzel oyuncu İrem Sak, Haluk Bilginer'in fotoğrafını paylaşarak "İrem dese, gel arada Emmy'nin tozunu al, derim Haluk Bey, kaç gibi müsait ev, en güzel fiber bezlerimle oradayım derim" dedi.

Emmy Ödülü alan Haluk Bilginer, 'Ev ne zaman müsait' diyen İrem Sak'a cevap verdi

Emmy Ödülü alan Haluk Bilginer, 'Ev ne zaman müsait' diyen İrem Sak'a cevap verdi

İlgili Haberler
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

abdullah avcı:

bu adamın amerika ile bir bağlantısı var ama ne torpilsiz ödül mü olur

33
58
yanıtYanıtla
İKİ ADAM:

SEN ALIŞMISSIN TÜRKİYEDE TORPİLLİ ÖDÜL GÖRMEYE YURT DISINDA BÖYLE DÖNMÜYOR İŞLER

yanıt31
yanıt14
ALPAGON:

irem haya ve edep duvarının tozunu al gerisi fasa fisoo

55
14
yanıtYanıtla
A ile beraber olan M nin hayranı:

KIZ MEŞHUR OLMAYA ÇALIŞIYOR, DİKKAT EDİN

32
15
yanıtYanıtla
ben bile:

tanıdığıma göre zaten şöhret.

yanıt1
yanıt0
çok güzel:

irem sak ta kendini iyi haber etmiş. fırsattan istifade.

23
8
yanıtYanıtla
o kendini:

haber etmemiş de ayıp manaya getirme çabaları haber etmiş.

yanıt1
yanıt0
ERHAN:

laga luga etmeyin adam hak etmiş

20
2
yanıtYanıtla
Lo lo li:

Bu koca arıyor

11
8
yanıtYanıtla
D:

HER BEKAR KADIN KOCA ARAMAZ

yanıt8
yanıt5
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title