Haberler

İstanbul: Emine Erdoğan Kermes Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, Üsküdar'da Toplumsal Gelişim Merkezi (Togem) Tarafından Düzenlenen ve Geliri Eğitim Gören Çocuklara Aktarılacak Olan Kermesin Açılışına Katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Üsküdar'da Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından düzenlenen ve geliri eğitim gören çocuklara aktarılacak olan kermesin açılışına katıldı.

Kermesin açılış töreninde, Emine Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz da hazır bulundu. Açılışta konuşan Erdoğan, eğitim gören ve ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen bu tür çalışmaları desteklediğini belirterek, "Yardımsever vatandaşları buraya çağırıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler" dedi. Erdoğan'a, katkılarından ötürü teşekkür plaketi verildi, yağlı boya tablo hediye edildi.

Emine Erdoğan da, kermesin hazırlanmasında emeği geçenlere birer plaket verdi. Emine Erdoğan, konuşmaların ardından kermesin açılışını yaptı. Erdoğan, daha sonra kermesi gezerek sergilenen ürünleri tek tek inceledi. Emine Erdoğan, ayrıca Üsküdar Belediyesi tarafından otobüsten dönüştürülerek hazırlanan 5 adet gezici anaokulunun açılışını yaptı. Anaokuluna dönüştürülen otobüsleri gezen Erdoğan, çocukların yanına oturarak onlarla sohbet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title