Haberler

İstanbul'da vahşet! Sevgilisini taciz eden komşusunu öldürüp bahçeye gömdüğünü itiraf etti

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de, Ali Malkara, sevgilisini taciz ettiğini iddia ettiği 85 yaşındaki komşusu Hüseyin Seyman'ı Silivri'ye götürüp başından tabanca ile vurarak öldürdü. Seyman'ı dayısının evinin yanındaki bahçeye gömdüğünü itiraf eden Malkara tutuklandı. Polis cinayeti Malkara'nın kazağının renginden yola çıkarak çözdü.

Sevgilisini taciz ettiğini iddia ettiği 85 yaşındaki komşusu Hüseyin Seyman ile pikniğe gitme bahanesiyle Bakırköy'de buluşan Ali Malkara, Seyman'ı Silivri'ye götürüp başından tabanca ile vurarak öldürdü. Seyman'ın cesedini dayısının evinin yanındaki bahçeye kazdığı çukura gömen Malkara, olayla ilgili başlatılan soruşturma sonrası gözaltına alındı. Sorguda suçunu itiraf eden zanlı polis ekiplerine Silivri'de Seyman'ı gömdüğü yeri de gösterdi.

İddiaya göre, zanlı Ali Malkara sevgilisini taciz ettiğini iddia ettiği Hüseyin Seyman ile pikniğe gitme bahanesiyle Bakırköy'de buluştu ve Silivri'de dayısının evinin yanındaki bahçeye götürdü. Burada Hüseyin Seyman'ı başından tabancayla vurarak öldüren Malkara, Seyman'ın cesedini bahçeye kazdığı çukura gömdü.

ZANLIYI KAZAK DETAYI YAKALATTI

Yaşlı adamın ailesi ise Seyman için kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri 100 saatlik güvenlik kamera kaydını inceledi. İncelemede Seyman'ın Ali Malkara ile birlikte bindiği aracın görüntüsüne ulaşıldı. Malkara'yı kazağının renginden teşhis eden polis ekipleri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

İstanbul'da vahşet! Sevgilisini taciz eden komşusunu öldürüp bahçeye gömdüğünü itiraf etti

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen Malkara, polis ekiplerine Silivri'de Seyman'ı gömdüğü yeri gösterdi. Malkara'nın gösterdiği yerde Seyman'ın cesedine ulaşıldı. Seyman'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Şüpheli Ali Malkara ise sevk edildiği adliyede işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da vahşet! Sevgilisini taciz eden komşusunu öldürüp bahçeye gömdüğünü itiraf ettiHüseyin Seyman

İstanbul'da vahşet! Sevgilisini taciz eden komşusunu öldürüp bahçeye gömdüğünü itiraf etti

İstanbul'da vahşet! Sevgilisini taciz eden komşusunu öldürüp bahçeye gömdüğünü itiraf etti

İstanbul'da vahşet! Sevgilisini taciz eden komşusunu öldürüp bahçeye gömdüğünü itiraf etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Malkara Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

SÜMBÜLS:

85 yaşındaki adam ne tacizi adamı soyup gömmüşler acil idam cezası gelmeli bu memlekete işin suyu çıktı

3
1
yanıtYanıtla
Seren canj:

Şu erkek milleti işte hem kadınları öldürürler hemde kadın için katil oluyorlar 3 dakikalık zevkleri için beyin yok çoğunda

2
1
yanıtYanıtla
USA:

IYI OKU OZURLU

yanıt0
yanıt0
Adini degistir usa:

Sen adami anlamadin sen iyi oku

yanıt0
yanıt0
Ben meçhul:

Adam zaten 85 yaşında şurda kaç yıl daha yaşıcaktı kendi hayatını mahvetmiş

2
0
yanıtYanıtla
kuvvetle muhtemel:

Adamin parasi icin yaptilar muhakkak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title