Haberler

İstanbul'da dehşet! Eli sopalı saldırganlar, içi yolcu dolu minibüsün önünü kesti

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de içerisinde yolcu dolu minibüsün önü eli sopalı kişiler tarafından kesildi. Saldırganların kadınların ve çocukların çığlıklarına aldırış etmeden minibüsün camlarını kırdığı olay anı, cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Haberler.com / ÖZEL HABER İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde içerisinde kadınların ve çocukların ağırlıkta olduğu minibüs, eli sopalı kişiler tarafından durduruldu. Yolculardan birinin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği olayda saldırganlar, içerideki bağrışlara aldırış etmeden minibüsün camlarını parçaladı.

"KAPIYI AÇIN, ÇOCUK DELİRDİ"

Çevredeki vatandaşların araya girmesi ile sakinleşen saldırganlara, minibüsün içerisindeki yolcular tepki gösterdi. Kaydedilen görüntülerde kadınlardan birinin "Kapıyı açın, çocuk delirdi" dediği duyuluyor.

İstanbul'da dehşet! Eli sopalı saldırganlar, içi yolcu dolu minibüsün önünü kesti

KAVGANIN SEBEBİ BİLİNMİYOR

Araç içerisindeki kadın ve çocukların büyük korkuya kapıldığı olayın hangi sebepten çıktığı bilinmiyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Cep Telefonu Sultanbeyli İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (54)

Adam:

Konu ne olursa olsun o mimibüsteki kadın ve çocuklara bu korkuyu yaşatmanın anlamı yok saldırganların yakalanıp en ağır cezayı almasını dilerim

81
1
yanıtYanıtla
Umutsuz:

Yakalansa bile en fazla 3 gun sonra serbest. Onlarda biliyor o yuzden o kadar rahatlar. Cezalar caydirici olmadigi mutdetce daha cok görurüz bu olaylari

yanıt52
yanıt1
yobaz sivas:

yobazlar

44
14
yanıtYanıtla
KRAL:

DELİKANLIMI BUNLAR İÇİNDE ÇOCUK KADIN OLAN MİNUBUSE SALDIRIOSNUZ ETEK GİYİN OĞLUM

yanıt74
yanıt0
Seren canj:

Gerici zihniyet saldırıya geçmiş ler bir birine 1980 geri dönüş yaşıyor ülke gerçi hiç ilerleme olmadı zaten

37
20
yanıtYanıtla
Bank amatik memuru:

Niye heryere aynı yorumu yazıp duruyorsun kuş beyinli

yanıt4
yanıt3
Murat:

Beyinsize bak mütemadiyen aynı seyleri yapıyor anlasılan hükümet düimanlığı yapmak için bahane arıyor

yanıt1
yanıt0
ref:

nasıl olsa hic bir şeyin cezası yok denetimli serbestlik hopp dışarda

34
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Çocukların korkusunu bile umursamayacak kadar kötü olmaya başladık. çok yazık. . . . . .

28
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

doldurun afgan suriyyeli afrikalı sanki istanbul değil başka ülkenin şehri hepsi devletin suçu almayın artık şu böcekleri!!!

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title