Haberler

İstanbul'da Askeri Helikopterin Düştüğü Sitede Büyük Panik

Güncelleme:

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde site içine UH1 tipi askeri helikopter düştü. Olayın yaşandığı sitede yaşayanlar büyük panik yaşadı.

VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya askeri helikopterin zorunlu iniş yapmaya çalışırken sitenin üzerine düştüğünü açıkladı.4 askeri personelin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Olayın yaşandığı sitede yaşayan vatandaşlar, patlama sesine benzer bir ses duyduklarını söyledi. Olayın hemen ardından yaşanan panik, kameralara yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çekmeköy İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (11)

tolga bafrali:

55 senelik UH1 Amerikanin vietnam savasinda 1965te kullandigi helikopteri halen kullanirsan olacagi bu.

14
4
yanıtYanıtla
LEBLEBİ TOZU:

Mermi fiyatı hesabı yaparken , Allah da , alın size bir bela da aklınız başınıza gelsin dedi . . . Ebedi dünyaya göç eden şehitlerimize Allah dan gani , gani rahmet diliyorum .

13
5
yanıtYanıtla
can:

düşene kadar o helikopterler kullanılmaya devam ederse daha çoook canlar yanacak

13
0
yanıtYanıtla
muro:

Amerika üretimi silahlar istedigi zaman uydudan düşürüyor UH1

10
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sonunda ciddi bir yorum görebildik. Bkz : Etrafı denizlerle çevrili ülkemde Haarp projesinin yarattığı depremler.

yanıt0
yanıt0
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ. HADİYAAAA!!!:

Yav ilk gördüğümde yazacaktım vaz geçtim biraz araştırıp yorum yapın 1950 model helikopter de neyin uydu kontrolü kardeşim daha üstünde lambalı sistem var onun öfff valla öfff yolda klasik araba ne ise hava da UH-1H o, yok öyle yok böyle kaç tane helikopteri yakından gördün bak bindin bile demiyorum, elektronik, mekanik sistemler nasıl çalışır zerre bilgin var mı? Helikopter havada nasıl durur nasıl gider ?

yanıt3
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu salaklığa daha nasıl izin verilecek çok merak ediyorum 16.yy dan kalma helikopterleri kullanmaya devam edin bakalım

6
3
yanıtYanıtla
MAKİNE TEKNİSYENİ:

Lanet olsun böyle ise bırakın 1965 model helikopteri, ülkeyi koruyana 2020 model helikopter verilmeli, lanet olsun bu sorumsuzluğu kabullenenlere ..

8
0
yanıtYanıtla
Havadadis:

Teknik sorun olduğu garanti ama birde sabotaj ihtimalini de araştırmak gerek neresi arıza yaptı o arizalanan bolum en son ne zaman bakımdan kimler tarafından geçti çekimlerde uçağın arkasında duman çıkıyor düşmeden önce

4
1
yanıtYanıtla
Berkay:

Donanimsal eski olması sorun değil bakım ekibinin hatası sadece bu durum allah rahmet eylesin..

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title