Haberler

İspanya'daki bir Flamenko ekibi, düğünlerin vazgeçilmez şarkısı Erik Dalı'yla dans etti

Güncelleme:

Düğünlerin vazgeçilmez şarkısı olan Erik Dalı'na gelin ve damatların özel dans gösterilerine son olarak İspanya'daki bir dans okulu dahil oldu. Flamenko ekibinin Erik Dalı performansı ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve binlerce yorum yapıldı.

ERİK DALI'NA YENİ BİR SOLUK GETİRDİLER

Profesyonel Duarte Dans Okulu'nda Erik Dalı eşliğinde İspanyol dans figürleriyle yeni bir oyun denemesi yapıldı. Her yaş grubundan kişilerin olduğu dans performansı, enerji ve renkli görüntüleriyle sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kısa sürede binlerce kişinin paylaştığı dans performansına binlerce yorum ve beğeni de yapıldı.

İspanya'daki bir Flamenko ekibi, düğünlerin vazgeçilmez şarkısı Erik Dalı'yla dans etti

BİNLERCE YORUM YAPILDI

Sosyal medyada hızla yayılan Erik Dalı videosuna sosyal medyada "Harika olmuş" yorumları yapıldı. İşte İspanya'daki bir okulun öğrencilerinin Erik Dalı performansına gelen yorumların bazıları...

İspanya'daki bir Flamenko ekibi, düğünlerin vazgeçilmez şarkısı Erik Dalı'yla dans etti

İspanya'daki bir Flamenko ekibi, düğünlerin vazgeçilmez şarkısı Erik Dalı'yla dans etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

HUNİLİ ADAM:

Kim derdi ki Erik Dalı Universal olacak :D

20
0
yanıtYanıtla
emirhan polat:

On numara olmuş

7
1
yanıtYanıtla
meltem:

mükemmel de neden bizim olan bir şey ile bizden birileri bunları yapmıyor isyannnnnnnnn bu ülkede herşeye

1
6
yanıtYanıtla
zorlamayın:

çok kötü olmuş. . anlamsız hareketler, düzensiz hareketler. . . begenmedim. . . sorry. .

0
7
yanıtYanıtla
ece:

biz daha güzel oynuyoz kıvıra kıvıra

1
5
yanıtYanıtla
Gül:

Hic yakismamis

0
6
yanıtYanıtla
divani:

Hiç bir şeye benzememiş, sonradan türeme. Klasik oyun ne kadar estetik oysa.

0
6
yanıtYanıtla
ÇOK DUYGULANDIM:

Sebebi TÜRKÇE MUZİK PARCASI Inglizce deyil Dünyayı sömüren Inglizce deyil.....

5
0
yanıtYanıtla
r.b:

montaj :D

3
1
yanıtYanıtla
M.ASCAN:

TEBRIKLER KARDESIM OLAY BUDUR HARIKA OLMUS BAK BIRSEYIN HAKKINI VERIRSEN DUNYA BILE DUYARSIZ KALMIYOR BOYLE GUZEL FOKLORIK SEYLERIN DSARIDA SERGILENMESI COK GUZEL SEBEP OLANLARA COK TESEKURLER

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title