Haberler

İsmet Berkan'ın Babacan Sorusu Davutoğlu'nu Kızdırdı

Güncelleme:

NTV canlı yayınında soruları yanıtlayan Başbakan Davutoğlu, İsmet Berkan'ın Ali Babacan'ın durumunu sorarken "Ekonomi yönetimi" ifadesini kullanmasına kızdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, NTV canlı yayınına konuk oldu. Oğuz Haksever'in moderatörlüğündeki programda Davutoğlu; Mustafa Karaalioğlu, İsmet Berkan ve Seda Öğretir'in sorularını yanıtladı.

DAVUTOĞLU'NU KIZDIRAN SORU

Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Başbakan Davutoğlu'nun İsmet Berkan'ın "3 dönem kuralı bağlamında seçimden sonra ekonomi yönetimi daha doğrusu Ali Babacan'ın pozisyonu ne olacak?" sorusu karşısında gerildiği gözlendi.

"NİYE EKONOMİ YÖNETİMİ?"

Bu konunun sık sık gündeme getirildiğini belirten Davutoğlu, İsmet Berkan'ın "Ekonomi yönetimi" ifadesine kızarak "Niye dış politika yönetimi, siyaset yönetimi, eğitim yönetimi demiyorsunuz? Bakın bir ülkede bir yönetim olur. O yönetimi de Başbakan temsil eder. Ali Bey'e benim saygım sonsuzdur. Yaptığı katkıyı her zaman gündeme getiririm. Ama ekonomi yönetimi diye bir şey yok" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Oğuz Haksever İsmet Berkan Ali Babacan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (50)

bozkurtum:

sayın başbakana şunu da sormak lazım 7 haziran seçimleri kendisi içinmi yoksa rte için mi önemli.

67
1
yanıtYanıtla
sinirli:

mhp nın yonetımınıde gorduk ulkem ne halden ne hale geldı mıllet bunun bılıncınde allahın ıznıyle AKP dıyorum. allah yardımcısı olsun

22
44
yanıtYanıtla
Cevdet Kahraman:

Bu ak partinin yöneticileri neden bu kadar kibirli arkadaş? Siz bu ülkenin hizmetçisi olacaksınız. Sizi adam yerine koyup soru soran gazeteciye kızmak da neyin nesi?

31
11
yanıtYanıtla
ustaustamobilWeb@haberler.com:

Ülkeyi kendisininmi yönettiğini zannediyor

30
6
yanıtYanıtla
cotanak28Mobil-ANDROID:

7 haziran sonuç belli 370

8
27
yanıtYanıtla
T.C:

Medya söylerse paralel üst akıl. . . . . Muhalefet söylerse yalan. . . içlerinden bir akp li söylerse hain. . vatandaş söylerse provokatör. . . dış basın söylerse bölücü düşman. . . dış polikatıcalar söylerse iç işlerimize karışmayın. . . Peki biz yaptığınız hırsızlık, yolsuzluk ve hukuksuzlukları nereden nasıl öğrenebiliriz. .

31
3
yanıtYanıtla
Hasan tahsin:

sabrını test etmeyin, kızdırmayın küçük enişteyi!. . 23 nisan başbakanı

31
2
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

2002 öncesindeki Dünyanın bize lakabı olan Hasta Adam Turkiyeyi ayağa kaldıran, dahili ve harici bedhahlara boğuşan, paralel yapı, ergenekon, askeri vesayet, mafya, faili meçhul, pkk teroru gibi girdaplari bertaraf eden ve birçok yenilik ve hizmeti birlikte yaparak kredi derecelerinde ülkemizi TARIHTE ILK DEFA YATIRIM YAPILABILIR ULKE SEVIYESINE CIKARTAN, ANALARI AGLATMAYACAK ATESIN ICINE ELINI SOKAN RTE/AKP YE HER TURK VE KURT VATANDASIN MINNET VE VEFA BORCU VAR. ALLAH VEFASIZLARI SEVMEZ.

9
22
yanıtYanıtla
REMUS AGA:

TUTMAYIN KÜCÜK ENISTEYI, , , , ,

28
3
yanıtYanıtla
abizer:

bunlara doru birsey sorarsan kizarlar bunlarin karsisina beslemelerini cikaracaksin kendileri soyleyecek kendileri dinliyecek soru sormak yooooook yoksa saskinliklari aciga cikar

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title