Haberler

Mama yerken boğuldu denilen 2,5 aylık bebeği, annesinin boğduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

2,5 aylık bebeğini, mama yerken nefessiz kaldığı iddiasıyla hastaneye götüren kadının; çocuğunu ağladığı için boğduğu ortaya çıktı. Cani kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da mama yerken nefessiz kaldığı iddiasıyla götürüldüğü hastanede ölen 2,5 aylık İsmail Kaynak'ın annesi Fatma Kaynak (21) ifadesinde, bebeğini ağladığı için yüzüne yastık bastırıp, boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Fatma Kaynak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 11 Ekim Cuma günü Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Temsili Sokak'ta meydana geldi. Fatma Kaynak, otomobil kaporta tamir dükkanında çalışan 1 yıllık eşi Ahmet Kaynak'ı (29) arayarak 2,5 aylık bebekleri İsmail'in mama yedikten sonra nefessiz kaldığını, dudaklarının morardığını söyledi. Bunun üzerine otomobille eve gelen Ahmet Kaynak, eşiyle birlikte çocuğunu Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorların yaptığı muayenede İsmail bebeğin öldüğü belirlendi.

Doktorların şüpheli ölüm olarak değerlendirmesi üzerine bebeğe otopsi yapıldı. Otopside bebeğin nefessiz kalması sonucu öldüğü ve yemek borusunda da mama kırıntıları olduğu tespit edildi.

ŞÜPHELİ TAVIRLARI ELE VERDİ

Soruşturma kapsamında salı günü akşam saatlerinde Özalkent Polis Merkezi'ne bir yakınıyla birlikte ifade vermeye giden Fatma Kaynak, aşırı stres yaşadı. Sürekli olarak tuvalete gitmek, dışarı çıkıp hava almak istediğini söyleyen Fatma Kaynak'ın durumundan şüphelenen polis, genç kadını çapraz sorguya aldı.

BEBEK AĞLAYINCA SUSTURMAK İSTEMİŞ

Fatma Kaynak, sorgusunda bebeğini öldürdüğünü gözyaşları içinde itiraf etti. Gözaltına alınıp Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Fatma Kaynak, İsmail bebek ağlayınca yüzüne yastık bastırıp boğduğunu söyledi. Kaynak, "Sabah emzirip, mama verdim. Çocuk minder üzerinde yatarken ağlamaya başladı. Yastığı yüzüne koydum ama bastırmadım. Daha sonra tekrar ağlayınca yüzüne tekrar yastığı koyup bastırdım. Bir süre sonra yanına gidip yastığı çektiğimde nefes almadığını ve kalbinin atmadığını fark ettim. Eşimi aradım ve beraber hastaneye götürdük" dedi.

"PSİKOLOJİM BOZUKTU, PİŞMANIM"

Olayı bir anlık sinirle yaptığını ileri süren Fatma Kaynak, "Psikolojim bozuktu. Pişmanım" diye konuştu. Bebek, Musalla Mezarlığı'na defnedilirken, Fatma Kaynak ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

SİVASLI İBOCAN:

Bebekliğinde sende aynı yoldan geçtin ve aynı davranışta bulundun, ama Anan seni bu hale getirmek için çabagöstermiş, sen ders almamışsın, anan senin bu tutumunu tahmin etse dahi yine hainlik yapmazdı, o Anaydı , sencanisin dilerim hapishanede karşılığını bulursun. . . .

57
3
yanıtYanıtla
ADA:

Senin gibi anne olmaz olsun cani pislik Rabbim sana bir daha anne olmayı nasip etmesin AMİN

42
5
yanıtYanıtla
046:

hiç bir anne bilerek isteyerek evladının canına kast edemez böyle bir analık duygusu yoktur mutlaka altında bir sebep bir hastalık vs vardır rabbim yardım etsin kimseyi kınamamak lazım

yanıt21
yanıt2
KAPTAN:

BİZDE 1 ÇOCUKTAN SONRA BIRAKTIK EŞİMİN PSİKOLOJİSİ BOZULMAYA BAŞLADI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ AMA YANLIZ BIRAKMADIK DOĞUM SENDROMU CEZA VERİRKEN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMASI GEREKİYOR.

17
24
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

hatta kravat da taksın dimi yeğen. . . allah''ım sen akıl fikir ver yarabbi.

yanıt1
yanıt3
MEMDUH:

Ne psikolojisi , kendi çocuğunu doğuracak, eğer bunu istemiyorsa ya senin çocuğunu doğurmak istemiyor, yada eşin anne olmaya layık bir yaratık değilmiş.

yanıt16
yanıt4
Sema yilmaz:

Öyle söylemeyin bayanlar doğumdan sonra lohusa bunalımı yaşıyor allah kimseye yaşatmasin kolay değil

21
13
yanıtYanıtla
adınız:

75 günlük bebeğin kırkı çıkmamış mı?

yanıt2
yanıt1
corci:

Kısasa kısas . . aynı şekilde son nefesini vermesi dileği ile. . herkes anne olamaz.

27
5
yanıtYanıtla
GÖKHAN SAKİ:

CEZA EVLERİNDEKİ KADER MAHKUMU ABLALARIMI KARDEŞLERİMİ GÖREVE DAVET EDİYORUM. . .

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title