Haberler

İrem Helvacıoğlu, "Mafya Babası Gibi Geziyorsun" Sözünü Affetmedi!

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali'ye programda söyledikleri sözler nedeniyle tazminat davası açtı.

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali'ye programda söyledikleri sözler nedeniyle tazminat davası açtı.

İrem Helvacıoğlu, 'Mafya Babası Gibi Geziyorsun' Sözünü Affetmedi!

"MAFYA BABASI GİBİ GEZİYORSUN"

Dava dilekçesinde; İrem Helvacıoğlu'nun bir söyleşi sonrasında marka yüzü olduğu giyim firmasının kendisine tahsis ettiği korumaların medyaya yansıması sonucunda ''yeni yetme'', ''ne oldum delisi'', ''ukala'', ''mafya babası gibi geziyorsun'' şeklinde özgürlüğünü aşan, kişiliğine saldırı ifadeleri kullanıldığı belirtildi. İrem Helvacıoğlu'nun avukatı Özlem Hatice Bakırcı tarafından hazırlanan dilekçede 'İrem'i kuaför, makyöz ve set ekibinden kimse sevmiyor, onlara kötü davranıyor, sette saçını ve makyajını yapmadılar' iddialarında adı geçen şahıslar tarafından cevap haklarını kullanacağını belirterek müvekkili İrem Helvacıoğlu'nun kesinlikle böyle bir olay yaşamadığını belirtti.

İrem Helvacıoğlu, 'Mafya Babası Gibi Geziyorsun' Sözünü Affetmedi!

"BİTTİN KIZIM SEN"

Dilekçede ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali, müvekkilimin göndermiş olduğu tekzip metninin kendilerine ulaşmış olmasına rağmen kanun gereği yayınlamamış aksine 'sen kimsin tekzip gönderiyorsun, bittin kızım sen, biz bu masada en kralını doğradık' gibi el ve kol hareketleriyle destekleyerek alenen tehdit içeren ifadeler kullanmışlardır." Helvacıoğlu, Erken ve Bali'ye 20 bin TL maddi, 80 bin TL manevi tazminat davası açtı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Helvacıoğlu Bircan Bali Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

BÜŞRA:

BU İKİLİDE HERŞEYE BURNUNU SOKUYOR

19
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Çok doğru yapmış bravo

13
6
yanıtYanıtla
zeynep:

bu iki kadın Türkiye''nin en gıcık insanlarından sadece 2 tanesi.

16
2
yanıtYanıtla
hfgyegf:

ece erken iyice haddini aşmaya başlamıştı zaten. bi masanın etrafnda oturup istediği herkeze hakaretler tehditler edebileceğini sanıyo hasbam. inşallah cezasını bulur.

15
1
yanıtYanıtla
HATİCE:

BU İKİLİ KENDİNİ NE SANIYOR ACABA? İREM HELVACIOĞLU BANA İTİCİ GELİYOR AMA KİMSENİN HAYATINA BU KADAR MÜDAHİL OLUNMAZ, AYIP YA İZLEMEYİN ŞUNLARI PİSLİKLER

15
0
yanıtYanıtla
Mavikurt:

Kız oyuncu Setlerde sabahlara kadar soğukta ayazda çalışıyor. . Siz kimsiniz ece mece. . . Ne üretiyorsunuz.

13
1
yanıtYanıtla
KADIN:

İNSANLARIN ÖZEL HAYATINI GÜNDEME GETİRİP PARA KAZANIYORLAR ZAVALLILAR SÖZDE ÜNLÜ HAVADAN PARA KAZANIYORLAR İREM HANIMI DESTEKLİYORUM. . .

14
0
yanıtYanıtla
boşver:

biri artık şu salaklara dersini vermeli

12
0
yanıtYanıtla
Sahra:

Eceyle bircan iremi kıskanmis hazmedememiş kabadayı gibiler

11
1
yanıtYanıtla
ccc:

bircaN o kadar itici ki grünce midem bulanıyor

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title