Haberler

İrem Derici'den ilginç yorum: Abla tezeğini yiyeyim!

Güncelleme:

Şarkıcı İrem Derici sosyal medyada paylaşılan bir videonun altına yaptığı yorumla çok konuşuldu.

Yaptıkları ve söyledikleriyle gündem olan popçu İrem Derici'den sosyal medyada iki kadının şarkı söylediği bir videoya ilginç bir yorum geldi.

YAPTIĞI YORUMLA ÇOK KONUŞULDU

Kendine has tarzıyla magazin gündeminin çok konuşulan isimlerinden olan İrem Derici yine yaptı yapacağını. Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, bir gönderinin altına yaptığı yorumla şaşırttı.

İrem Derici'den ilginç yorum: Abla tezeğini yiyeyim!

"TEZEĞİNİ YİYEYİM"

Başarılı şarkıcı Instagram'da hızla yayılan iki kadının söylediği şarkının altına " Abla tezeğini yiyeyim yarın çekelim bunun aynısını" yorumunu yaptı.

İrem Derici'den ilginç yorum: Abla tezeğini yiyeyim!

TEPKİ YAĞDI

Söz konusu video ve İrem Derici'ye takipçilerden tepki mesajı yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, "Edepsizlik başka bir şey değil" yorumlarıyla eleştiri yağmuruna tuttu.

İrem Derici'den ilginç yorum: Abla tezeğini yiyeyim!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

Tim0135:

Bir yanda sonradan görme denetler, İrem, şeyma, aleynalar ve trilyonlar diğer yanda yüksek lisanslar, iki üç üniversite mezunu işsizler, kredi borçluları. Hayat öyle bir dalga geçiyor ki okuyan eğitimli insanlarla!

21
0
yanıtYanıtla
nkk:

igrenc biri

21
0
yanıtYanıtla
Yine kafa gidik:

Ablaya animal mı demiş. Tezek insandan çıkmaz

18
0
yanıtYanıtla
c o hart:

çirkin kolli

11
1
yanıtYanıtla
gakko:

kaşıkla mı ? elinle mi ? eliminen dayı eliminen

12
0
yanıtYanıtla
fako:

yakışmıyor bu laflar bir kadına

6
2
yanıtYanıtla
XLX:

Tezek coook var.

7
0
yanıtYanıtla
77:

Afiyet 8lsun canım

6
0
yanıtYanıtla
M.ali Güler:

Cani cekmis heralll. . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Ayılar da insandır.:

Kimse kimsenin ne yediğine karışamaz. Yemek istiyorsa yesin, kime ne!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title