İPEK TANRIYAR Biyografisi, İPEK TANRIYAR kimdir?

İpek Tanrıyar Biyografisi

Doğum Yeri : İstanbul/ Türkiye
Doğum Tarihi : 25.10.1980 -

 İpek Tanrıyar

İpek Tanrıyar, 25 Ekim 1980, İstanbul, Türk oyuncu ve manken.

1980 Doğumlu, Trakya Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu oyuncu ve manken. 2002 Yılında Brindar Adlı Bir Filmde Oynadı. Milano'da Bir Türk'ün Sahibi Olduğu Mankenlik Ajansinda Çalıştı. Daha Sonra Bir Tatlı Huzur, Karaoğlan ve Serseri Gibi Çeşitli Dizilerde Rol Aldı.

Filmografi
Kendi Okulumuza Doğru - (2008)
Hayal Ve Gerçek - (2007) - Firuze
Sıla - (2006)
Sensiz Olmuyor - (2005) - Aslı
Brindar - (2004)
Japonyalı Gelin - (2003)
Serseri - (2003) - Eylül
Karaoğlan - (2002) - Ülger
Belalım Benim - (2002)
Bir Tatlı Huzur - (2002)
Karate Can - (2000)

İpek Tanrıyar haberleri için tıklayın