Haberler

İnternetten Tanışanların İlk Randevuyla İmtihanı

Güncelleme:

Kötü geçen buluşmadan nasıl kaçarsınız?

Kadın ve erkeklerin farklı bakış açılarından hayata dair merak edilen her konuda fikir alışverişine olanak sağlayan sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor.com'un sorduğu soruya cevap veren 5776 kişiden yüzde 77'si (4485 kişi) "Kırıcı olmamak adına idare eder, görüşme sonuna kadar katlanırım" diye cevap verdi. Yalnızca yüzde 23 (1291 kişi) "Hemen bir bahane bulup kaçarım" dedi. 2818 kızdan yalnızca 675'i hemen kaçarım derken, 2958 erkekten 616'sı bir bahaneyle uzaklaşırım diye cevap verdi.

Sonuçlara bakılırsa hem kızların hem erkeklerin büyük çoğunluğu karşıdakinin duygularını incitmek istemiyor. Ama sanal buluşmalarda gerçeğin sanal dünyadan farklı çıkması oldukça sık yaşanan bir durum. Bu durumda çoğu kişi kısa bir süreliğine durumu idare etmeyi tercih ediyor. Ben duramam kaçarım diyenlerin en çok kullandıkları bahaneler tuvalete gitme bahanesiyle kaçmak, arkadaşlarına kendini aratmak. En yaratıcı bahaneyse "nick'inizi başkasına benzettim"… KizlarSoruyor.com kadınlar ve erkeklerin bu konuda neler düşündüklerini ortaya çıkardı. İşte böyle bir durum karşısında ilham verebilecek ilginç cevaplardan bazıları:

voluptuous Yaş: 24

Oraya gittiğime göre zamanımı ona ayırmışımdır zaten. İnsan kazanmaya çalışırım, dost olarak kalır...

DogusEfe Yaş: 28

Kaçmadım ama kovumuşluğum var… Çok ayıp ettim.

ahmetkardes99 Yaş: 24

Annem kalp krizi geçiriyor deyip kaçarım

Slowmosin Yaş: 27

Arkadaşıma mesaj atar beni arayıp doğuma yetişmesi gerektiğini söyleterek oradan koşar adımlarla ayrılırdım.

Ceyces Yaş: 32

Bir bahane mutlaka bulurum. Yemek yemek maksadıyla buluşmuşsak, aç olmadığımı söylerim. Kahve içsem bir kahve içecek kadar vaktimin olduğunu söylerim. Mutlaka telafi edeceğimi söylerim ve hemen uzaklaşırım oradan. Yolda giderken telefonunu engellerim. Sosyal paylaşım sitelerinden silerim. Ve Face'de hemen durum paylaşırım. Suç bende değil sende, Retrica kullanmayacaktın :)

Umutuwh Yaş: 38

Toplantım vardı falan deyip kaçarım.

Icegrass Yaş: 32

Yaşamıştım böyle bir şey, tanışalı bir saat bile olmamıştı, ailenle beni ne zaman tanıştırmayı düşünüyorsun deyince afalladım, ani bir şok geçirdim. Kalbi kırılmasın diye geçiştirmiştim ilk ve son görüşmemiz olmuştu.

Glosso Yaş: 34

Ooo makaranın dibine vururum ben.

zitkutup Yaş: 27

Of ya arabanın anahtarları üzerinde kaldı gidip alayım.

Seksenmodel Yaş: 25

Çok yaşadım Retrica ve Photoshop yüzünden. En etkilisi WC'ye diye kalkmak. Sonra fiyuuuv

bim_poseti Yaş: 27

Ev arkadaşıma çaktırmadan mesaj atar 5 dakika sonra beni ara evi su bastı koş dedirtirim. Bunu uygulamışlığım vardır, hep tuttu. :))

guvenn31 Yaş: 25

Şöyle bir bahane uydururum. Kusura bakmayın daha önce başka nick'im vardı, kapandı. Oradan konuştuğum dertleştiğim bana yardımcı olan çok iyi bir arkadaşım vardı, o hesabım kapandığı için de nick'inizi benzettim, kusura bakmayın.

Madovar Yaş: 50

Ütüyü açık unuttum bahanesi hep tutar.

braveheart11 Yaş: 19

Arazi ol diye bir uygulama var telefonumda, o uygulamayı kullanarak annem ya da babam aramış gibi yaparım ve koşarak uzaklaşırım ;))

Rosebud Yaş: 22

Bahane bulmam. Bir kere yaşadım çok canım sıkıldı ve dilimden dökülen kelimeler şunlar oldu: "Sanal ortamda konuştuğun kadar değilsin, inanır mısın acayip sıkıldım. Aslında real hayata dökmemek lazımmış." Bir daha görüşmedim.

bennaptım Yaş: 22

Ben sanal ortamdan biriyle buluşmam zaten, katili var manyağı var, tehlikeli işler bunlar.

rozzx Yaş: 18

Zamanımı ona ayırıp oraya gitmişimdir. İnsan kazanmak güzel bir şey, görüşme sonuna kadar kalırım orada. Dost kalırım yine de.

Kirmiziruganli Yaş: 19

Bahanem su olur: "Kizsal bir durum!"

özgemmm21 Yaş: 22

Şirketten arıyorlar üzgünüm, hemen gitmem lazım acil durum. :))

Betyyyy Yaş:34

Köpeğimin mama saati geldi, acil gitmem lazım.

Ultrakıskanc Yaş: 20

Benim çok acilen gitmem gerek, en yakın arkadaşım ağlıyor ve kendini hiç iyi hissetmiyormuş…

Sebepsizsiniz Yaş: 21

Çaktırmadan bir arkadaşa mesaj atarım beni ara diye. Arayınca da "ne nasıl nerdesin sen şimdi" gibi sorular sorduktan sonra gitmem gerek deyip kalkarım. :D

XiXiXi Yaş: 22

Benim yarın önemli bir sınavım var daha ona çalışacağım der, bahanemi kabullendirip kaçarım.



Kaynak: Bültenler / Güncel

Kusura Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title