Haberler

    Iniesta Barcelona ile Nikah Tazeleyecek

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz aylarda Barcelona'nın kendisine yaptığı teklifi beğenmeyen Iniesta'nın bu sefer imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.

    Barcelona Sportif Direktörü Andoni Zubizarreta, Andres Iniesta ile yeni bir sözleşme imzalamak üzere olduklarını dile getirdi.

    KALMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI

    Sezon başladıktan sonra Barcelona ile masaya atıran 29 yaşındaki yıldız, yapılan teklifi beğenmemiş ve görüşmeler tıkanmıştı.Bu olay üzerine hakkında transfer söylentileri çıkan Iniesta için Manchester United ve Manchester City'nin devrede oldukları belirtilmişti.

    Ancak Real Madrid'i 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında açıklama yapan Iniesta, Katalan ekibinde kalmak istediğini dile getirmişti.

    "İMZALAR YILBAŞINDAN ÖNCE ATILIR"

    Konuyla ilgili son açıklama ise sportif direktör Zubizaretta'dan geldi. Radio Catalunya'ya konuşan sportif direktör, "Evet, Iniesta ile sözleşme yenilemek üzereyiz. Sanıyorum ki imzalar yılbaşından önce atılır."diyerek dedikodulara da son noktayı koymuş oldu.

    Bu arada Iniesta'nın Barcelona ile bu sezon sona kadar sözleşmesi devam ediyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Andoni Zubizarreta Iniesta Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title